DOLAR
34,01 0,13%
EURO
38,07 -0,29%
ALTIN
2.827,11 -0,92%
BITCOIN
2.128.192,27 -3,8%

Gabriel Paulista: Beşiktaş'ın Başarısını Sürekliyeceğiz

Gabriel Paulista, Beşiktaş'ın performansını sürdüreceğine ve Avrupa Ligi'nde büyük bir başarı elde etmek istediğine inandığını belirtti.

Yayın Tarihi: 11.09.2024 12:00
Güncelleme Tarihi: 11.09.2024 12:00

Gabriel Paulista: Beşiktaş'ın Başarısını Sürekliyeceğiz

Gabriel Paulista'dan Beşiktaş Analizi

Beşiktaşlı savunma oyuncusu Gabriel Paulista, takımının başlangıcının çok iyi olduğunu vurguladı. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan basın toplantısında, "Beşiktaş'a yakışan ve kupalar kazanan takım hüviyetini kazandığımızı söyleyebilirim. Böyle devam edeceğiz" dedi.

Takımın Performansı ve Hedefleri

Pek çok ligde tecrübe edinmiş olan 33 yaşındaki stoper, bu sezon sonuçlarını aldıkları başlangıçla ilgili olarak, "Çok iyi oyunculara sahibiz. Daha iyisini yapmak zorundayız. Az hata yapan bir takımız ve bunu daha da azaltacağız. Beşiktaş'ı temsil etmenin gururunu yaşıyorum ve gençlere liderlik yaparak katkıda bulunmaktan mutluyum" dedi.

UEFA Avrupa Ligi Vizyonu

Paulista, UEFA Avrupa Ligi'nde en iyi sonuçları almak istediklerini ifade etti. "Tüm maçlar zor olacak. Her rakip güçlü. Bu sezon Avrupa Ligi'nde adım adım ilerlemek ve başarılı olmak için mücadele edeceğiz. Avrupa Ligi'ni kazanmak büyük bir hayal ve başarı olur" şeklinde konuştu.

Süper Lig ve Hakem Yorumları

Gabriel, Süper Lig'in hakem yönetimini daha önce oynadığı liglerle kıyaslayarak, "Türkiye'de hakemler oyunu sık sık durduruyor. Bu açıdan La Liga'ya benziyor. Hakemlere saygı duymak zorundayız" dedi.

Zorlu Maç Takvimi

Avrupa Ligi maçlarının ardından Süper Lig müsabakalarına dış sahada çıkacaklarına dikkat çeken Paulista, "Zorlu bir süreç olacak. Hiçbir bahane üretemeyiz, iyi bir takım olduğumuzu göstermek zorundayız" dedi.

Trabzonspor Maçına Odaklanma

Son olarak, 15 Eylül'de Trabzonspor ile oynayacakları maç hakkında değerlendirmelerde bulunan Paulista, "Trabzonspor maçı çok zor olacak. Hoca değiştiren ekipler her zaman reaksiyon gösterir. Tüm odağımız bu maça verildi" ifadelerini kullandı.