DOLAR
34,24 0,03%
EURO
37,45 0,2%
ALTIN
2.928,22 -0,03%
BITCOIN
2.160.408,16 -0,15%

Fuzul Topraktan Yeni Esenler Projesi Tanıtıldı

Fuzul Topraktan, Yeni Esenler projesini tanıtarak yatırımcılara ulaşacak donanımlı bir yaşam sunmayı hedefliyor.

Yayın Tarihi: 12.10.2024 14:00
Güncelleme Tarihi: 12.10.2024 14:01

Fuzul Topraktan Yeni Esenler Projesi Tanıtıldı

Fuzul Topraktan Yeni Esenler Projesini Tanıttı

Fuzul Topraktan, düzenlediği lansman toplantısında yeni projesi 'Yeni Esenler'i tanıttı.

Yatırımcılara Ekonomik Çözümler

Fuzul Topraktan, Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal, yatırımcıların beklentileri doğrultusunda 1 yıl içinde 6 farklı projeyi geliştirdiklerini açıkladı. Yeni Esenler, tam donanımlı bir yaşam sunarken, Aşamalı Konut Sahibi Olma Sistemi ile inşaat maliyetlerinin taksitlendirilmesine olanak sağlıyor.

Proje Detayları

62 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Yeni Esenler, 4 blokta toplam 390 konut sunacak. Yatırımcılara 2+1'den 4+1'e kadar çeşitli daire seçenekleri yer alacak. Peşinatların 2 milyon liradan başlayacağı projede, 24 aya kadar vade imkanı mevcut. İnşaatın başlaması ise sözleşmeden 18 ay sonra planlanıyor ve konut teslimatları 36 ay içinde yapılacak.

Sosyal Olanaklar ve Lokasyon Avantajı

Proje, yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun parkları ve geniş peyzaj alanları ile sosyal yaşamı destekliyor. Ayrıca, Masko, İkitelli OSB ve diğer ticari merkezlere yakın konumda bulunuyor. Form İstanbul ve Mall Of İstanbul gibi alışveriş merkezlerine ise sadece birkaç dakikayla ulaşmak mümkün.

Başakşehir Projesinin Temel Atma Töreni

Lansman sırasında, Fuzul Topraktan'ın ilk projesi olan Başakşehir'in temel atma töreni de canlı yayınla gerçekleştirildi. Faruk Akbal, bu önemli günün kendileri için mutluluk verici olduğunu belirtti.“Ev sahibi olmak isteyenlere alternatif bir model sunuyoruz.” ifadesini kullanan Akbal, 1500 üzerinde konut arzı gerçekleştirdiklerini ve 1100 konutun arsa payının satışını tamamladıklarını vurguladı. Akbal, bu süreçte doğru yolda olduklarının altını çizerken, projelere devam edeceklerini de belirtti.

Şirketten yapılan açıklamada, Fuzul Topraktan Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal'ın görüşlerine...

Şirketten yapılan açıklamada, Fuzul Topraktan Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal'ın görüşlerine yer verildi.