DOLAR
34,08 -0,06%
EURO
38,08 -0,36%
ALTIN
2.827,84 -0,94%
BITCOIN
2.116.299,19 -3,02%

Furkan Soyalp: Cesur Olmak İçin Bir Adım Daha

Gaziantep FK'li Furkan Soyalp, Galatasaray maçındaki golünün kariyerine olumlu etki yapmasını umuyor.

Yayın Tarihi: 17.09.2024 23:55
Güncelleme Tarihi: 17.09.2024 23:55

Furkan Soyalp: Cesur Olmak İçin Bir Adım Daha

Gaziantep FK’den Furkan Soyalp Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında oynanan Galatasaray-Gaziantep FK maçı sonrası, Gaziantep FK futbolcusu Furkan Soyalp, müsabakanın zorluğu ve kendi performansına dair açıklamalarda bulundu.

"Bu Gol Kariyerimde Bir Dönüm Noktası Olabilir"

Maçın ardından basın mensuplarına konuşan Soyalp, "Umarım bu gol, kariyerimde daha cesur olmamı sağlar. Öncelikle Muslera'nın çok öne çıktığını gördüm ve bu fırsatı değerlendirmek istedim" dedi. Bu golün geçmişte kaldığını ifade eden futbolcu, Galatasaray deplasmanının her zaman zor geçtiğini belirtti.

Yorgunluk Maça Etki Etti

Furkan, Sivas deplasmanından sonra İstanbul’a gelmelerinin ve maç öncesi yorgunluklarının, performanslarını olumsuz etkilediğini dile getirdi. "İki gün burada kalmamız ve maça yorgun çıkmamız bizi biraz kötü etkiledi" diye ekledi.

Barış Alper Yılmaz’ın Golü Hakkında

Barış Alper Yılmaz’ın attığı gol ile ilgili düşüncelerini paylaşan Soyalp, "Tüm hakemler arkadaşım. Cihan Aydın da benim arkadaşım. Pozisyon çok çabuk geçti. Top, sanki Barış Alper'in eline çarptı. Ama Galatasaray, Türkiye'nin en büyük camialarından biri. Burada oynamak her zaman zor" ifadelerini kullandı.