DOLAR
33,89 0,16%
EURO
37,57 -0,02%
ALTIN
2.813,91 0,08%
BITCOIN
2.041.486,24 -0,51%

Filenin Sultanlarının Kaptanı Eda Erdem'den Emeklilik Açıklaması ve Voleybol Üzerine Düşünceler

Filenin Sultanlarının kaptanı Eda Erdem, Paris 2024 Olimpiyatları öncesi emeklilik planlarını ve voleybol felsefesini paylaştı.

Yayın Tarihi: 06.08.2024 11:21
Güncelleme Tarihi: 06.08.2024 11:21

Filenin Sultanlarının Kaptanı Eda Erdem'den Emeklilik Açıklaması ve Voleybol Üzerine Düşünceler

Eda Erdem: Voleybolda Başarı ve Emeklilik Planları

Filenin Sultanları'nın başarılı kaptanı Eda Erdem, son günlerdeki başarılara ve Paris 2024 Olimpiyat Oyunları için Paris'te gerçekleştirdiği çalışmalara dikkat çekti. Bir Youtube programında samimi açıklamalarda bulunan Eda Erdem, voleybol serüveninin geleceği ile ilgili çarpıcı bilgiler paylaştı.

Geriden Gelerek Kazanmanın Keyfi

Eda Erdem, voleyboldaki mücadeleleriyle ilgili düşüncelerini dile getirerek, "Bence geriden gelip kazanmak, onun verdiği keyif çok daha başka." ifadelerini kullandı. Eda, bu yaklaşımının takım ruhuyla birleştiğinde başarıyı artırdığını vurguladı.

İletişim Üzerine Kişisel Düşünceler

Programda sorulan "Hayatta sorunları konuşarak mı yoksa smaçla mı çözersin?\" sorusunu cevaplayan Erdem, "Eğer yakın çevremle ilgili bir şey ise muhakkak konuşarak çözmeyi tercih ederim. Ama tanımadığım birisi ise sert bir smaçla da bloklayıp tamamıyla hayatımdan çıkarabilirim." diyerek kişisel iletişim anlayışını gözler önüne serdi.

Emeklilik Tarihini Belirledi

Son olarak Eda Erdem, voleybol kariyerine dair önemli bir açıklama yaptı. Fenerbahçe ile sözleşme yenileyen başarılı sporcu, emeklilik planlarını şu şekilde ifade etti: \"Şu an 2 sene daha voleybol oynamayı düşünüyorum ama sonrasında sporun içinde kalmak istiyorum.\" Bu açıklamaları, spor camiasında merakla takip edilirken, sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.