DOLAR
34,11 -0,32%
EURO
38,09 -0,13%
ALTIN
2.874,48 -1,69%
BITCOIN
2.134.813,46 0,78%

FIFA kokartlı hakem Alper Ulusoy hakemlik kariyerini noktaladı! İşte veda mesajı

FIFA kokartlı hakem Alper Ulusoy, profesyonel hakemlik kariyerini sonlandırdığını duyurdu. Ulusoy, veda mesajında tüm spor camiasına teşekkür ederken, üzdüğü kişilerden helallik istedi.

Yayın Tarihi: 17.07.2024 20:39
Güncelleme Tarihi: 17.07.2024 20:39

FIFA kokartlı hakem Alper Ulusoy hakemlik kariyerini noktaladı! İşte veda mesajı

ALPER ULUSOY HAKEMLİK KARİYERİNE SON VERDİ

FIFA kokartlı hakem Alper Ulusoy, profesyonel hakemlik kariyerini noktaladığını açıkladı. VAR hakemliği görevini de yürüten Ulusoy, hakemlik mesleğine veda ederken, tüm spor camiasına duygusal bir mesaj ile seslendi. Ulusoy, veda açıklamasında, hakemlik yaptığı süre boyunca istemeden üzdüğü kişilerden helallik istedi ve spor dünyasına dışarıdan destek vermeye devam edeceğini belirtti.

Hakemlik kariyerine noktayı koyan Alper Ulusoy, duygu dolu veda mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Dün itibariyle hakemlik ile ilişkimi tamamen kestim. Artık sizlere dışarıdan bir arkadaşınız olarak destek vereceğim. Hakemlik yaptığım süre boyunca istemeden de olsa üzdüğüm kimse varsa hakkını helal etsin, bende yana da helal olsun. Sizlerle çalışmak büyük bir keyifti. Umarım bir birinize sahip çıkarak, başarılarla dolu, gönlünüze göre sezonla geçirirsiniz. Baki'nin dediği gibi; 'Avazeyi bu aleme Davud gibi sal / Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş' Hoş bir seda bıraktıysak ne mutlu bize. Kalın sağlıcakla."

KARİYERİ BOYUNCA ÖNEMLİ MAÇLARA İMZA ATTI

Alper Ulusoy, profesyonel hakemlik kariyeri boyunca birçok önemli maçta görev aldı. Orta hakem olarak başladığı kariyerinde, VAR hakemliğine geçiş yaptı ve burada da birçok önemli kararda imzası bulundu. Ulusoy, hakemlik kariyerinde verdiği kararlarla sıkça gündeme geldi ve adından söz ettirdi.

Alper Ulusoy, hakemlik mesleğine veda ederken, spor camiasından destek istedi. Veda mesajında, hakemlik yaptığı süre boyunca istemeden üzdüğü kişilerden helallik isteyen Ulusoy, "Sizlerle çalışmak büyük bir keyifti. Umarım birbirinize sahip çıkarak, başarılarla dolu, gönlünüze göre bir sezon geçirirsiniz" ifadelerini kullandı.

BAKİ'NİN ŞİİRİ İLE VEDA ETTİ

Ulusoy, veda mesajında ünlü şair Baki'nin bir dizesine de yer verdi. "Avazeyi bu aleme Davud gibi sal / Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş' sözleriyle veda etti.