DOLAR
34,09 0,02%
EURO
38,04 0,04%
ALTIN
2.874,38 0,03%
BITCOIN
2.155.136,19 -0,61%

Ferdi Kadıoğlu sezon sonu Fenerbahçe'den ayrılıyor

Ezeli rakiplerinden Galatasaray ile Süper Lig şampiyonluğu mücadelesinin devam eden Fenerbahçe'de çalışmalar devam ediyor. Şampiyonluğu zirvede kazanmak isteyen sarı lacivertli ekip, önümüzdeki sezon için yeniden yapılanma çalışmalarına şimdiden başladı. Sezonun sonunda Ferdi Kadıoğlu'nu oldukça yüksek bir bonservis bedeli karşılığında satmayı planlayan Fenerbahçe, daha önce Galatasaray'la ilgilenen dünya yıldızını da transfer listesine aldı. İşte Fenerbahçe'nin önümüzdeki sezonda ses getireceği transfer hamlesi hakkında detaylı bilgiler..

Yayın Tarihi: 06.03.2024 14:37
Güncelleme Tarihi: 06.03.2024 14:37

Ferdi Kadıoğlu sezon sonu Fenerbahçe'den ayrılıyor

Fenerbahçe'de çalışmalar devam ederken, Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray'ı 2 puan farkla 2. sırada takip ediyor. Fenerbahçe, Atakaş Hatayspor ile en son 28. haftada karşılaşmıştı. Sarı lacivertli takım, karşılaşmayı 2-0 kazanarak 3 puan aldı. F.Bahçe'nin gollerini maçın 24. dakikasında Osayi Samuel atarken maçın ikinci gölünü 40. dakikada Cengiz Ünder kaydetti. Zorlu deplasman maçında hata yapmayan Kanaryalar, Galatasaray'a karşı bir maç fazlası elde etti.

Öte yandan Cimbom, Beşiktaş'ta zor bir hafta geçirdi. Maçı Al Musrati'nin maçın başlarında kendi kalesine attığı gol ile 1-0 öne gereken sarı kırmızılılar, zorlu derbiyi bu skorla tamamlayarak ligdeki üstünlüğü yeniden ele geçirdi. Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 73'e, Galatasaray ise 75'e çıkardı.

Ferdi Kadıoğlu sezon sonu Fenerbahçe'den ayrılıyor

Öte yandan Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki ilerleyişi devam ederken, sarı lacivertliler grup aşamasını 12 puan ile lider tamamlayarak son 16 turuna yükseldi. Kura çekiminin sonrasında Fenerbahçe'nin rakibinin Union Saint Gilloise olduğu öğrenildi. İsmail Kartal'ın öğrencileri ilk deplasman maçını olumlu bir skorla Belçika ekibiyle oynayacak.

Fenerbahçe, Ziraat Kupası'na veda etti. Lacivertli ekip, 5. turdan itibaren Adanaspor ile Gaziantep FK'yı elerken çeyrek final maçında MKE Ankaragücü ile eşleşen Fenerbahçe, deplasmanda aldığı kötü sonuçların ardından kupaya veda etmek zorunda kaldı.

Ferdi Kadıoğlu sezon sonu Fenerbahçe'den ayrılıyor

Fenerbahçe, kalan 2 şampiyonluktan da şampiyonluk hedefiyle önümüzdeki sezonun planlamasını yapıyor. Sarı- Lacivertli takımın bu sezon pek çok ismi dikkat çekti. Bu oyunculardan biri de Ferdi Kadıoğlu'dur. Milli oyuncu, Avrupa devlerinin transfer listesinde yer alıyor. Arsenal bu yıldız isimle özellikle ilgileniyor. Yönetim, Ferdi'nin satışıyla sol bekteki boşluğu doldurmak için flaş bir hamle yaptı.

Ferdi Kadıoğlu sezon sonu Fenerbahçe'den ayrılıyor

Fenerbahçe'nin Leonardo Spinazzola'yı kadrosuna katmaya çalıştığı ortaya çıktı. Roma'ya transfer olan tecrübeli oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Devre arasında İtalyan yıldızla Galatasaray da ilgilenmişti. 30 yaşındaki sol bek, bu sezon yaşadığı sakatlık sonrası ormuna kavuştu. Bu sezon 24 maçta forma giyen Spinazzola, 1 gol ile 4 asist kaydetti. İtalyan yıldızın bonservis bedeli 7,5 milyon euro oldu. Tecrübeli sol beke Suudi takımları da yoğun ilgi gösteriyor.