DOLAR
34,15 -0,2%
EURO
38,04 0,35%
ALTIN
2.914,9 0,07%
BITCOIN
2.163.136,84 1,33%

Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise'e Hazırlanıyor

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho, UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde galibiyet hedefliyor.

Yayın Tarihi: 25.09.2024 13:20
Güncelleme Tarihi: 25.09.2024 13:20

Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise'e Hazırlanıyor

Fenerbahçe, Avrupa Ligi'ne Hazırlanıyor

Sarı-lacivertlilerin teknik patronu Jose Mourinho, UEFA Avrupa Ligi ilk maçında Belçika'nın Union Saint-Gilloise ekibiyle yapacakları karşılaşma öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

Mağlubiyetin Ardından Motivasyon Arayışları

Mourinho, Galatasaray derbisinin ardından basın toplantısına katılmamasıyla ilgili açıklamalarda bulunarak, "24 yıldır futbol kariyerimde, basın toplantılarından kaçmadım. Ancak, Galatasaray maçından sonra bekleyen süre saygısızlığa dönüştü" diye belirtti.

Derbi Mağlubiyeti Üzerine

Derbi mağlubiyetinin kendileri için bir motivasyon kaynağı olabileceğini söyleyen Mourinho, "Bu acıyı geride bırakmalıyız. Oyuncularımın motivasyonu yüksek ve kazanmamız gerektiğini biliyorlar" ifadesini kullandı.

Takım Rotasyonu ve İrfan Can Kahveci

Mourinho, oyun planında değişiklikler yapacaklarını ve yarın İrfan Can Kahveci'nin ilk 11'de olacağını duyurdu. Ayrıca, başarılı analizler sonucunda rakibin zayıf noktalarını hedef alacaklarını vurguladı.

Amrabat: "Kupayı Kazanmayı Hayal Ediyoruz"

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Sofyan Amrabat, "Bu maçı kazanarak taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz. Hayalimiz bu turnuvayı kazanmak" dedi. Amrabat, takıma hızlı bir şekilde adapte olmaya çalıştığını da sözlerine ekledi.

Mourinho ve Amrabat, Fenerbahçe'nin hedefinin Avrupa kupasını kazanmak olduğunu ve bu yolda her maçı ciddiye alacaklarını açıkladılar.