DOLAR
34,22 -0,01%
EURO
37,23 0,02%
ALTIN
2.925,27 0,1%
BITCOIN
2.289.714,64 -0,35%

Fenerbahçe Opet-Beşiktaş Kadın Basketbol Maçının Ertelenmesi Üzerine Açıklamalar

Fenerbahçe Opet-Beşiktaş maçındaki olaylar sonrası Özkan Arseven, kadın basketbolunun zarar gördüğünü belirtti.

Yayın Tarihi: 02.10.2024 22:09
Güncelleme Tarihi: 02.10.2024 22:13

Fenerbahçe Opet-Beşiktaş Kadın Basketbol Maçının Ertelenmesi Üzerine Açıklamalar

Fenerbahçe Opet-Beşiktaş Kadın Basketbol Maçı Neden Ertelendi?

Fenerbahçe Opet ile Beşiktaş arasındaki FIBA Kadınlar Süper Kupa maçı, meydana gelen saha olayları sebebiyle ertelendi. Beşiktaş Kulübü Basketbol İcra Kurulu Başkanı Özkan Arseven, bu olayların kadın basketbolu için üzücü olduğunu ifade etti.

Özkan Arseven'in Açıklamaları

Basketbol Gelişim Merkezi'nde AA muhabirine konuşan Arseven, "Türkiye'nin iki güzide kulübü bu maçta bir araya geldi. Maç güzel başladı ancak karşılaşmanın başında Fenerbahçe taraftarının atmış olduğu patlayıcı maddelere bizim taraftarımız da karşılık verdi ve olaylar gelişti. Burada üzücü olan bir kadın basketbol maçında böyle şeylerin yaşanması. Biz, basketbol salonlarında kadınları ve çocukları daha fazla görmek istiyoruz. Basketbolun kalitesinin yükselmesini arzuluyoruz," dedi.

Ortak Bir Karar Alındı

Arseven, iki kulübe de maçla ilgili sorular yöneltildiğini belirterek, "Biz, maçın ertelenmesini istedik. Fenerbahçe ise önce maçı oynamak istedi. Ancak daha sonra Ali Koç, bizim görüşümüze saygı duyarak ortak bir karar almamıza yardımcı oldu. Yarın karşılaşmayı tekrardan yapacağız. İki takıma da başarılar diliyorum," şeklinde konuştu.

Bu arada, iki ekip arasındaki karşılaşma, yarın Basketbol Gelişim Merkezi'nde saat 16.00'da kaldığı yerden devam edecek.

Beşiktaş Kulübü Basketbol İcra Kurulu Başkanı Özkan Arseven,  AA muhabirine açıklamalarda...

Beşiktaş Kulübü Basketbol İcra Kurulu Başkanı Özkan Arseven, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.