DOLAR
34,24 0,03%
EURO
37,45 0,2%
ALTIN
2.928,22 -0,03%
BITCOIN
2.168.234,51 -0,52%

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor Maçına Hazırlanıyor

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor ile oynayacağı maça hazırlıklara başladı ve sürpriz ziyaretler gerçekleşti.

Yayın Tarihi: 19.08.2024 20:16
Güncelleme Tarihi: 19.08.2024 20:16

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor Maçına Hazırlanıyor

Fenerbahçe Hazırlıklara Başladı

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında 25 Ağustos Pazar günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile mücadele edecek. Sarı-lacivertli ekip, bu önemli karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Teknik Antrenman Detayları

Fenerbahçe'den alınan bilgiye göre, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör José Mourinho yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma ve koordinasyon çalışmaları ile başladı. İdmanın ardından futbolcular, iki grup halinde pas çalışması yaparak ilerledi ve dar alanda çift kale maçlarla antrenmanı tamamladılar.

Süper Lig Performansı

Süper Lig'de ilk iki maçında 4 puan toplayan Fenerbahçe, hazırlıklarını yarın yapılacak olan antrenmanla sürdürecek.

Vincenzo Montella'nın Ziyareti

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Fenerbahçe'nin antrenmanını ziyaret etti. Montella, sarı-lacivertli futbolcularla bir araya gelerek, meslektaşı Mourinho ile kısa bir toplantı gerçekleştirdikten sonra tesislerden ayrıldı.

Mert Hakan Yandaş'ın Doğum Günü Kutlaması

Fenerbahçe'de, 30. yaşına giren kaptan Mert Hakan Yandaş için özel bir doğum günü kutlaması yapıldı. Takım arkadaşları ve teknik heyet, Yandaş'a hazırlanan pastanın üzerindeki mumları üflerken alkışlarla destek verdiler. Mert Hakan, bu anlamlı etkinlik için teşekkürlerini iletti.