DOLAR
34,09 0,02%
EURO
38,04 0,04%
ALTIN
2.874,38 0,03%
BITCOIN
2.154.075,25 -0,56%

Fenerbahçe, Alpet ile Forma Kol Sponsoru Anlaşması İmzaladı

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın forma kol sponsoru Alpet oldu. Anlaşma Ülker Stadyumu'nda törenle duyuruldu.

Yayın Tarihi: 10.09.2024 12:21
Güncelleme Tarihi: 10.09.2024 12:21

Fenerbahçe, Alpet ile Forma Kol Sponsoru Anlaşması İmzaladı

Fenerbahçe ve Alpet Arasında Yeni Anlaşma

Fenerbahçe Spor Kulübü, futbol takımı için Alpet ile resmi bir forma kol sponsorluğu anlaşması imzaladı. İmza töreni, Fenerbahçe'nin efsanevi Ülker Stadyumu'nda gerçekleştirildi.

İmza Törenine Önemli İsimler Katıldı

Ülker Stadyumu'ndaki törende, Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, Zeren Group Holding Enerji Grubu Başkanı Cem Osman Sokullu ve Zeren Group Holding CEO Vekili Yusuf Yatkın yer aldı.

Fenerbahçe'nin Hedefi: Şampiyonluk

Burak Çağlan Kızılhan, Alpet logosunun takımlarının sağ kolunda yer alacağını belirterek, "Futbol A takımımız, Türkiye’nin en büyük akaryakıt depolama sistemine sahip dağıtım şirketi Alpet ile birlikte yol alacak. Yeni sezonda şampiyonluk için mücadele edeceğiz. Anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyoruz," şeklinde konuştu.

Alpet'ten Şampiyonluk Temennisi

Zeren Group Holding Enerji Grubu Başkanı Cem Osman Sokullu, "Fenerbahçe’nin formasında logomuzun yer alması bizim için büyük bir gurur. Bu sezon umuyorum ki Fenerbahçe Alpet’e, Alpet de Fenerbahçe’ye şans getirecektir. Şampiyonlukla taçlanacak bir sezon olmasını diliyoruz," ifadelerini kullandı.

Umarız Uzun Süreli Bir İş Birliği Olur

Yusuf Yatkın, Fenerbahçe ile iş birliği arzusunun uzun zamandır olduğunu belirterek, "Umarım çok iyi bir iş birliği gerçekleştireceğiz ve şampiyonluk kupasını birlikte kaldırırız," dedi.

Tören, katılımcıların birlikte fotoğraf çekimi yapması ve karşılıklı hediyelerin takdim edilmesiyle sona erdi.