Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Faizsiz krediler geri geldi: Garanti, Finansbank, Yapı Kredi kemerleri gevşetti

Nakit ihtiyaçların son zamanlarda en kolay yolla karşılama imkanı sunan bankalar tarafından özellikle de acil ihtiyaçlar kapsamında açıklanan kredi kampanyaları yakından takip ediliyor.

Yayın Tarihi: 02.04.2024 15:26
Güncelleme Tarihi: 02.04.2024 15:26

Faizsiz krediler geri geldi: Garanti, Finansbank, Yapı Kredi kemerleri gevşetti

Nakit ihtiyaçların son zamanlarda en kolay yolla karşılama imkanı sunan bankalar tarafından özellikle de acil ihtiyaçlar kapsamında açıklanan kredi kampanyaları yakından takip ediliyor. Faizsiz krediler acil durumlarda geri ödemesinin ekstra faiz eklenmemesi sebebiyle tercih edilirken, faizsiz kredi adı altında sunulan nakit avanslar ile alakalı kampanyalar da duyurulmaya devam ediyor. Bankaların sunduğu bu kampanyalar yeni müşteri kazanma amacı güderken öte yandan kredi kartı hizmeti satmak adına da esnekleştirilebiliyor. Ay ay bankalar tarafından sunulan faizsiz kredi kampanyaları Nisan ayında da güncellenmiş bulunuyor. Nisan ayında Garanti Bankası, Finansbank ve Yapı Kredi tarafından başlatılan kredi kampanyaları dikkatleri üzerine çekerken, yeni müşterilerin kredi kartı başvurusu yapıp, onay alması durumunda kart limitince bu imkandan faydalanılabiliniyor.

tll

FAİZSİZ NAKİT AVANS NİSAN KAMPANYALARI

Qnb Finansbank tarafından başlatılan kampanya kapsamında %0 faizle 15.000 TL'ye kadar nakit avans fırsatı sağlanıyor. Mobil üzerinden bankanın müşterisi olan birey 10.000 TL ve 6 ay vadede yüzde 0 faiz ile ihtiyaç kredisi Hakkı kazanırken CardFinans başvurusu yapıp onay aalan birey ise 3 ay vade ile 10.000 TL taksitli nakit avans kampanyasından faydalanabiliyor. Yeni müşterilerine faizsiz kredi imkanı sunan diğer bir bankada Yapı Kredi Bankası olarak açıklanmış bulunuyor. Faizsiz kredi kampanyası 15.000 TL'ye kadar nakit ödeme avantajını sağlarken, mobil uygulamasının indirilmesi sonrasında bankanın yeni müşterisi olunması ve kredi kartı başvurusu yapılması zorunluluğu bulunuyor . Garanti Bankası da yeni müşterilerine özel olarak düzenlenen kampanyasında yüzde 0 faiz ile ₺10.000'ye varan nakit avans desteği sağlıyor.

Kampanyalardan faydalanmak isteyen birey başvuru yapmak istediği bankanın yeni müşterisi olması gerekiyor. Başvuru yapıp kredi kartının onay almasının akabinde 3 gün içerisinde taksitli nakit avans başvurusunu da tamamlaması zorunluluğu bulunuyor