DOLAR
34,16 -0,02%
EURO
37,81 -0,03%
ALTIN
2.923,94 0,09%
BITCOIN
2.104.378,86 -1,25%

Eskişehir'de Motosiklet Kazası: 4 Yaralı

Eskişehir'de polisten kaçan bir motosiklet sürücüsü, hafif ticari araca ve yunus timinin motosikletine çarparak 4 kişiyi yaraladı.

Yayın Tarihi: 02.10.2024 03:10
Güncelleme Tarihi: 02.10.2024 03:37

Eskişehir'de Motosiklet Kazası: 4 Yaralı

Eskişehir'de Motosiklet Kazası Meydana Geldi

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde yaşanan üzücü bir kaza, 4 kişinin yaralanmasına neden oldu. Olay, polisten kaçmaya çalışan 17 yaşındaki K.H. yönetimindeki plakasız motosikletin, önce hafif ticari bir araca, ardından da kendisini takip eden polis motosikletine çarpmasıyla gerçekleşti.

Kaza Anının Detayları

Emek Mahallesi Fahrettin Günaltay Caddesi'nde motosikletli yunus timleri, K.H.'ya dur ihtarında bulundu. Ancak genç sürücü bu uyarıya uymayarak, kontrolsüz bir şekilde kaçmaya başladı. Kovalamaca devam ederken, K.H.'nın kullandığı motosiklet, karşı yönden gelen C.C. yönetimindeki 26 PE 366 plakalı hafif ticari araca çarptı.

Çarpışma sonrası devrilen motosiklet, polisin motosikletine de çarparak kaza zincirinin devam etmesine yol açtı. Olay sonrasında, yaralananlar arasında K.H., hafif ticari aracın sürücüsü C.C. ve yunus timindeki polis memurları M.İ. ile F.Ü. yer aldı.

Yaralıların Durumu İyi

Kaza sonrası hemen sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılar, kentteki hastanelere kaldırıldı ve yapılan kontroller sonucunda sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma ise sürmektedir.

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde polisten kaçtığı öne sürülen motosikletlinin, hafif ticari araca...

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde polisten kaçtığı öne sürülen motosikletlinin, hafif ticari araca ardından da kendisini takip eden motosikletli yunus timine çarpması sonucu 2'si polis 4 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.