DOLAR
34,1 -0,28%
EURO
38,11 -0,16%
ALTIN
2.875,64 -1,73%
BITCOIN
2.141.389,24 0,45%

Eskişehir'de Aile Hekimine Saldıran Kadın Tutuklandı

Eskişehir'de aile hekimine darbeden kadın, tutuklanarak yargı sürecine alındı.

Yayın Tarihi: 20.09.2024 17:38
Güncelleme Tarihi: 20.09.2024 17:38

Eskişehir'de Aile Hekimine Saldıran Kadın Tutuklandı

Eskişehir'de Saldırı Olayı

Eskişehir'de, oğluna istirahat raporu vermediği gerekçesiyle aile hekimini darbeden kadın tutuklandı. Olayın ardından başlatılan adli süreç, gözaltına alınma ile devam etti.

Olayın Detayları

Tepebaşı ilçesindeki Fevzi Çakmak Aile Sağlığı Merkezi'ne giden Y.C, burada başka bir aile hekimine kayıtlı olan oğlunu muayene ettirdi. Aile hekimi A.D, çocuğun sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. Ancak, Y.C, A.D'den istirahat raporu istediği zaman, olumsuz yanıt alınca saldırganlaştı.

Saldırı ve Sonrası

Y.C, A.D'ye fiziksel saldırıda bulunarak onu darbetti. Durumu gören çevredekilerin müdahalesiyle sonlanan saldırı, bir kişi tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Videoda, A.D'nin yere düştüğü ve Y.C. tarafından saçının çekildiği görülüyor.

Acil Yardım ve Gözaltı

Olay sonrası A.D, 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Eskişehir Şehir Hastanesi'ne götürüldü. Y.C, "beyaz kod" verilmesi üzerine olay yerine gelen güvenlik güçleri tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Geçmiş Olsun Ziyareti

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Yaşar Bildirici, A.D'yi hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Adli Süreç

Y.C, polis sorgusunun ardından "sağlık çalışanını görevi dolayısıyla kasten yaralama" suçlamasıyla hakimliğe çıkarıldı ve tutuklama kararıyla cezaevine gönderildi.