DOLAR
34,16 0%
EURO
38,11 0%
ALTIN
2.913,97 0%
BITCOIN
2.247.395,17 -0,22%

Erzincan'da Aile Kazası: 4 Kişi Hayatını Kaybetti, Ahmet Enes Ceylan Uşak'ta Defnedildi

Erzincan'daki kazada hayatını kaybeden 11 yaşındaki Ahmet Enes Ceylan, Uşak'ta defnedildi. Cenazeye çok sayıda kişi katıldı.

Yayın Tarihi: 29.09.2024 15:13
Güncelleme Tarihi: 29.09.2024 15:13

Erzincan'da Aile Kazası: 4 Kişi Hayatını Kaybetti, Ahmet Enes Ceylan Uşak'ta Defnedildi

Erzincan'da Feci Kaza Sonrası Uşak'ta Cenaze Töreni

Erzincan'da yaşanan bir trafik kazasında hayatını kaybeden 11 yaşındaki Ahmet Enes Ceylan'ın cenazesi, Uşak'ın Sivaslı ilçesinde toprağa verildi.

Cenaze Töreni ve Katılımcılar

Elazığ’daki Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde tedavi gören Ceylan, burada hayatını kaybettikten sonra memleketi Uşak'a getirildi. Ceylan için Yücetepe Camisi'nde öğle namazı sonrası bir cenaze namazı kılındı. Törene, Uşak Valisi Naci Aktaş, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu ve İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel gibi birçok önemli isim katıldı.

Aile Kazasına Dair Bilgiler

26 Eylül'de, Ahmet Enes Ceylan'ın ailesinin bulunduğu araç, Erzincan Refahiye yolunda bir tıra arkadan çarparak feci bir kaza geçirmişti. Kazada sürücü Ramazan Ceylan, eşi Melike Ceylan ve kızı Huri Elif Ceylan hayatını kaybetmişti. Çiftin diğer çocukları Ahmet Enes ve Semiha Ceylan ise yaralanmış, 11 yaşındaki Ahmet Enes hastanede yaşamını yitirmişti.

Huri Elif Ceylan, Erzurum Atatürk Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümünü kazandığı için ailesiyle birlikte Uşak'tan yola çıkmışlardı. Kazanın ardından, Ramazan, Melike ve Huri Elif Ceylan'ın cenazeleri Sivaslı ilçesi Akarca köyünde toprağa verilmiştir.