DOLAR
34,12 -0,09%
EURO
38,14 0,15%
ALTIN
2.914,77 0,07%
BITCOIN
2.179.333,02 0,52%

Ergin Ataman'dan Fenerbahçe Camiasına Özür

A Milli Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe camiasından özür diledi.

Yayın Tarihi: 25.09.2024 13:23
Güncelleme Tarihi: 25.09.2024 13:23

Ergin Ataman'dan Fenerbahçe Camiasına Özür

Ergin Ataman'ın Fenerbahçe'ye Özrü

A Milli Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman, Galatasaray ile oynanan hazırlık maçında gerçekleştirdiği 3-1 hareketinden dolayı Fenerbahçe camiasına özür diledi. Ataman, 'Yaşanan olay dolayısıyla kırdığım tüm Fenerbahçe camiasından özür dilerim.' dedi.

Açıklamanın Ayrıntıları

Sosyal medya üzerinden yazılı bir açıklama yapan Ataman, Galatasaray ile oynanan dostluk maçı sonrasında taraftarın ilgisi karşısında klasikleşen yumruk sevincini yaşadığını ve sonrasında da planlanmamış bir şekilde basına yansıyan 3-1 hareketini yaptığını vurguladı.

Bu hareketin hiçbir camiayı hedef alma veya rencide etme amacı taşımadığını belirten Ataman, Fenerbahçe'ye duyduğu saygıyı da dile getirdi. 'Ben her fırsatta Fenerbahçe camiasına olan saygımı ifade eden bir antrenörüm. Ancak sahada onların en büyük rakiplerinden biri olduğumu da unutmamak gerekir.' diyerek devam etti.

Yaşanan Rahatsızlık ve Üzüntü

Dünkü hareketinin Fenerbahçe camiasında yarattığı rahatsızlığın farkında olduğunu ifade eden Ataman, 'Hiç arzu etmediğim şekilde oluşan algı dolayısıyla da samimi üzüntümü belirtmek isterim.' diye ekledi. Özellikle Fenerbahçe taraftarlarına bu üzüntüsünü ileten Ataman, gelişmelerin kendisi hakkında düşündürdüklerini aktardı.