Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Erden Timur'dan tarihe geçecek transfer hamlesi

Galatasaray'da transfer çalışmaları sırasında öyle bir isim gündeme getirildi ki hemen hemen herkesin bu transferi konuşacağı düşünülüyor. Bir süredir her kulübün listesinde olan yıldız isim için Erden Timur'un sezon sonuna kadar bekleme kararı aldığı öğrenildi.

Yayın Tarihi: 08.03.2024 13:14
Güncelleme Tarihi: 08.03.2024 13:14

Erden Timur'dan tarihe geçecek transfer hamlesi

Bu sezon şampiyonluk mücadelesine hız kesmeden devam eden Galatasaray, gelecek sezon planlarına daha şimdiden başladı. Yönetim, eski Beşiktaşlı futbolcuyu listesine alırken Erden Timur'un sezon sonuna kadar o isim bekleyeceği gelen bilgiler arasında yer aldı.

Arap basını tarafından yayınlanan bir haberde futbolculuk kariyerini Al Nassr'da sürdüren Anderson Talisca hakkında bir son dakika bilgisi paylaştı. Haberde; Talisca'nın şu sıralar ayrılık sürecinde olduğu ve Al Nassr'da bu son sezonunun olduğu yazıldı.

ERDEN TİMUR'DAN BİR HAMLE GELECEK

Erden Timur'dan tarihe geçecek transfer hamlesi

Galatasaray'ın daha önce 30 yaşında olan yıldız futbolcunun şartlarını sorduğu ve yeni sezon için de Talisca için flsş bir hamle yapması bekleniyor. Habere göre Talisca, Arap ekibindeki köklü değişikliğin ardından faaliyetlerine Avrupa'da devam etmeyi planlıyor. Şu anda değeri 5 milyon Euro olan Talisca'nın kulüple 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Talisca ile ilgili süreç, tanınmış isimlerle anlaşmaları bulunan Sportif A.Ş.'nin başkan yardımcısı Erden Timur tarafından yürütülüyor.

Türkiye'ye damgasını vurmuştu!

Erden Timur'dan tarihe geçecek transfer hamlesi

10 numara, stoper ve sağ kanat mevkilerinde görev yapabilen Talisca, 80 maçta 37 gol atıp 14 asist yaparak Beşiktaş'ı etkiledi. Yıldız futbolcu, profesyonel kariyeri boyunca 345 maçta forma giydi, 168 gol attı, 43 asist yaptı.

Anderson Talisca, Al Nasr formasıyla çıktığı 25 maçta 25 gol ve 4 asistle kalitesini ortaya koyarak oldukça başarılı bir sezon geçirdi. Yıldız oyuncunun, Ronaldo ile birlikte takımın gollerine yön vermesi dikkat çekti.

İngiltere, Almanya, İspanya ile Fransa'dan kulüplerin, Avrupa'da futbol oynamaya devam etmeyi planlayan Anderson Talisca ile ilgilendiği bildiriliyor. Brezilyalı oyuncunun şu anki piyasa değeri 15 milyon euro.