DOLAR
34,25 -0,03%
EURO
37,61 0,04%
ALTIN
2.927,09 -0,26%
BITCOIN
2.151.933,68 -0,38%

Emine Erdoğan'dan Gazze İçin Anlamlı Mesaj

Emine Erdoğan, Gazze saldırılarının birinci yıldönümünde Türkiye'nin Filistin'in yanında olduğunu vurguladı.

Yayın Tarihi: 07.10.2024 12:08
Güncelleme Tarihi: 07.10.2024 12:08

Emine Erdoğan'dan Gazze İçin Anlamlı Mesaj

Emine Erdoğan'dan Anlamlı Paylaşım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Gazze saldırılarının birinci yıldönümünde sosyal medya üzerinden önemli bir mesaj yayımladı. Erdoğan, Türkiye'nin, Filistin halkının haklı mücadelesinde her zaman destekleyeceğini belirtti.

Bir Yılın Ardından

Emine Erdoğan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "İsrail'in 76 yıldır Filistin halkına uyguladığı zulüm, son bir yıl içinde açık bir soykırıma dönüşmüştür. Yıkılmış evlerin enkazı altında yalnızca taşların değil, insanlık onurunun da kaldığını kaydetti.

Adalet İçin Umut

Erdoğan, çocukların innocent gülüşlerinin ve annelerin gözyaşlarının, Gazze topraklarında birleştiğini dile getirdi. "Bu vahşet, insanlığın vicdanında derin yaralar açtı. Ancak bize bilgi, zulmün gölgesi ne kadar ağır olursa olsun, adalet bir gün bu karanlığı boğacaktır. Bu karanlık günler, bir halkın özgürlük umudunu söndüremeyecek. Türkiye, Filistin'in bu haklı mücadelesinde her zaman yanında olacaktır." dedi.

Dualar Barış İçin

Paylaşımında filmin görüntülerine de yer veren Emine Erdoğan, "Dualarımız, barışın ve adaletin hüküm süreceği bir dünya için, Filistin'in özgürlüğü ve çocukların güvenle büyüyebileceği bir gelecek içindir" şeklinde ifade etti.