Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Emekliye 5.000 TL- 10.000 TL ek hediye! Emeklilik paketi açıklandı

Emekli kendisine sunulacak olan ek ödemeleri yakından takip ediyor. Bu ödemeler arasında bankalar tarafından sunulan fırsatlar oldukça dikkat çekiyor.

Yayın Tarihi: 27.06.2024 14:31
Güncelleme Tarihi: 27.06.2024 14:31

Emekliye 5.000 TL- 10.000 TL ek hediye! Emeklilik paketi açıklandı

Hayatın en rahat dönemi olması gereken emeklilik dönemi günümüz şartlarında geçim darlığı şeklinde devam ediyor. Emekli kendisine yapılacak olan zam konusunda geçim darlığına son verilecek oranda zam talebini sunarken, sıkılaşma politikaları gereğince emekliye enflasyona ek olarak düşük oranda refah payı ekleneceği tahmin ediliyor. Hal bu iken emekli kendisine sunulacak olan ek ödemeleri yakından takip ediyor. Bu ödemeler arasında bankalar tarafından sunulan fırsatlar oldukça dikkat çekiyor. Bankalar özellikle emekli promosyonları ile emekliye ekstra destek sağlıyor. İşte tam da bu noktada, İş Bankası'nın emeklilere yönelik sunduğu özel kampanya emeklinin cebini dolduracak niteliği ile dikkatleri üzerine topluyor. 

İŞ BANKASI EMEKLİ PAKETİ 

İş Bankası tarafından oluşturulan emekli paketi ile birlikte emeklinin refahının arttırılması ve alım konusunda güçlenme hedefleniyor. İş Bankası'na maaşını taşıyan emekliye 12.000 TL'ye varan hediye ödemesi yapılırken, paket kapsamında emekliyi bir çok yenilik daha bekliyor. Emekli için bu hediye ödemeyi kazanmak oldukça kolay olmakta iken sadece emekli maaşını taşımak için başvuru yapmak yeterli olacak. 

EMEKLİ

Emekliye sunulan hediye, promosyon ödemesi olarak tanımlanırken, ek avantajların da cepleri dolduracağı ve oluşan ihrtiyaçları karşılayacağı tahmin ediliyor. 

EMEKLİYE ÖZEL EK DESTEKLER

Emekliye düşük faizli ve esnek ödeme seçeneklerine sahip sunulan kredi imkanları oldukça dikkat çekiyor. Bu kredi desteği emeklinin acil ihtiyaçlarını karşılaması ve hayallerine ulaşılması konusuında öncülük edeceğe benziyor. Emekliye maaşını taşıması karşılığında bir çok ek destek sağlanıyor. Bu ek destekler arasında büyük bir yük olarak bilinen kredi kartı yıılık aidat ücretlerinden emekli muaf tutuluyor. Ücretsiz ve sınırsız olarak havale işlemi yapma imkanı tanınırken, diğer banka hesaplarına yapacağınız 50.000 TL ve altı para transferleri ekstra ücret ödemeden tamamlanacak. 

Emekliye dönemsel olarak düzenlenen özel kreci imkanları ile birlikte yatırımı olan emekliye de mevduat faizlerinde ekstra avantajlar sağlanıyor.