DOLAR
34,09 0%
EURO
38,04 0%
ALTIN
2.874,38 0%
BITCOIN
2.150.537,51 0,09%

Emeklilerin cebini ferahlatan QNB Finansbank kıyağı! Başvurmayan çok pişman olacak

QNB Finansbank, emeklilere yönelik sunduğu yeni promosyon programı ile dikkat çekiyor. Artık emekliler, zamlı maaş ödemelerini QNB Finansbank aracılığıyla alarak, bankanın sunduğu özel avantajlardan faydalanabilecekler. Bu yeni program, emeklilerin maddi durumlarına destek olmayı amaçlıyor.

Yayın Tarihi: 19.07.2024 12:05
Güncelleme Tarihi: 19.07.2024 12:05

Emeklilerin cebini ferahlatan QNB Finansbank kıyağı! Başvurmayan çok pişman olacak

QNB Finansbank, emeklilerin maaşlarını bankaları üzerinden almaları durumunda, ek avantajlar sunacağını belirtiyor. Emeklilere yönelik bu program kapsamında, 15.000 TL’ye varan nakit promosyon ve CardFinans Emekli kredi kartı kullanımıyla yıllık 1.200 TL indirim olmak üzere, toplamda 16.200 TL’ye varan bir emeklilik ödülü sağlanacak.

Bu avantajlı kampanyadan faydalanmak isteyen emekliler, şubelerimizden, internet bankacılığı üzerinden veya 0850 222 11 00 numaralı QNB Finansbank Emekli Bankacılığı Hattı'ndan başvuruda bulunabilirler. Başvuruda bulunan emeklilerin, maaşlarını 3 yıl boyunca QNB Finansbank'tan alacaklarına dair taahhüt vermeleri veya "emekli maaş taahhütnamesi" onaylamaları gerekmektedir.

QNB FİNANSBANK

ÖDEME KOŞULLARI VE EK BİLGİLER

Promosyon ödemesinden yararlanmak için herhangi bir ürün koşulu bulunmamakla birlikte, bankamızdan birden fazla emekli maaşı alan kişilere ödenecek promosyon tutarı, maaşların toplamı dikkate alınarak hesaplanacaktır. 3 yıllık taahhüt süresi, promosyon ödemesinin hesabınıza yatırıldığı tarihte başlayacaktır.

18 yaş altında emekli maaşı alan müşterilerimiz için anne veya babalarının velayeti gerekmektedir. Bu durumda, velisine, hem kendi gelir/aylık tutarı hem de banka aracılığıyla gelir/aylık alan anne veya babasının toplam gelir/aylık tutarı esas alınarak promosyon ödemesi yapılacaktır.

QNB Finansbank, kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

QNB Finansbank’ın bu yeni promosyon programı, emeklilerin maddi refahını artırmayı hedefleyen önemli bir adım olarak öne çıkıyor. Emekliler, bu fırsatlardan yararlanarak mali durumlarını güçlendirme imkanı bulacaklar.