DOLAR
34,1 -0,32%
EURO
38,08 -0,1%
ALTIN
2.873,67 -1,65%
BITCOIN
2.142.489,47 0,4%

Ekrem İmamoğlu Tokat'ta Açılış ve Toplantılara Katıldı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tokat'ta çeşitli etkinliklerde bulundu.

Yayın Tarihi: 20.09.2024 18:56
Güncelleme Tarihi: 20.09.2024 18:56

Ekrem İmamoğlu Tokat'ta Açılış ve Toplantılara Katıldı

İmamoğlu Tokat’ta Toplantı Gerçekleştirdi

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tokat'ta düzenlenen bir toplantıda yer aldı. TBB'nin organizasyonuyla gerçekleştirilen etkinlikte, İmamoğlu önemli açıklamalarda bulundu.

Ahlaki Değerler Vurgusu

Toplantıda konuşan İmamoğlu, "Bazı anlayışların asla kabul edilemeyeceğini, buna neden olan kişilerle ilgili mücadele edeceğim" dedi. İmamoğlu, partisi veya arkadaşları olsa dahi bu tutumu sergileyenlerle mesafeli duracağını belirtti.

Esnaf Ziyareti ve Belediye Başkanı ile Görüşme

Toplantının ardından Tokat'ta esnaf ziyaretinde bulunan İmamoğlu, Turhal Belediye Başkanı Mehmet Erdem Ural'ı da ziyaret etti.

Zile'de Açılış Töreni

Daha sonra Zile ilçesinde bulunan Belediye Sosyal Tesisi ve Hacı Bektaş Veli Rekreasyon Alanı'nın açılış törenine katıldı. Açılışta yaptığı konuşmada, halkın kendilerine 31 Mart’ta yetki verdiğini ve bunu yerinde gerçekleştireceklerini ifade etti.

Halkın Güvenine Değer Veriyoruz

İmamoğlu, "Millet, 5 yıllık çalışmalarımızı gördü ve beğendi. İyi bir hizmet sergilediğimiz takdirde, bizleri iktidar yapacaktır" diyerek, tüm hizmetlerini daha iyi şekilde yapma kararlılığını vurguladı.

Yeni Sosyal Tesislerin Önemi

Zile’deki sosyal tesisin birçok etkinliğe ev sahipliği yapacağına inandığını belirten İmamoğlu, tesisin Hacı Bektaş Veli ismini taşımasının önemine dikkat çekti. "Bu toprakların ruhunu hissettiren biri olarak, onun adına yapılan bir tesisin bulunması benim için büyük bir anlam taşıyor" dedi.