Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Doğalgaz faturasında adı soyadı yazanlar dikkat! O tarihten sonra artık bedava!

Doğalgaz faturasını nasıl ödeyeceğini düşünenler için bir duyuru yapıldı. Faturası yüksek gelen vatandaşlara bir imkan sunuldu. Kuveyt Türk Bankası, doğalgaz faturası ödemesine yönelik kampanya düzenl

Yayın Tarihi: 03.02.2024 11:55
Güncelleme Tarihi: 03.02.2024 11:55

Doğalgaz faturasında adı soyadı yazanlar dikkat! O tarihten sonra artık bedava!

Doğalgaz faturası ödeyenler için müjdeli bir haber geldi! Kuveyt Türk Bankası, doğalgaz faturası ödemelerini kolaylaştırmak ve yüksek faturalara çözüm sunmak amacıyla yeni bir kampanya başlattı. Bu kampanya ile doğalgaz faturası ödeyen vatandaşlara ücretsiz taksitlendirme imkanı tanıyan banka, detaylarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kuveyt Türk Bankası'nın düzenlediği kampanya, doğalgaz faturası ödemelerini daha erişilebilir hale getirmeyi amaçlıyor. Kampanya kapsamında, doğalgaz faturası yüksek gelen vatandaşlar, ödemelerini ücretsiz olarak taksitlendirme şansına sahip olacaklar. Kuveyt Türk İnternet Şube, Kuveyt Türk Mobil, Kuveyt Türk Şubeleri, İgdaş Vezneleri ve İgdaş İnternet Sitesi üzerinden yapılacak ödemeler, kampanya dahilinde ücretsiz olarak 3 taksite bölünebilecek.

nakit desteği

Kampanya, 31 Mayıs 2024 tarihine kadar devam edecek ve Kuveyt Türk Bireysel Kredi Kartları kullanılarak yapılan ödemeleri kapsayacak. Katılım için müşterilerin "ONAY IGDAS" yazıp 2848'e SMS göndermeleri gerekiyor. Minimum 100 TL, maksimum 7500 TL tutarındaki işlemlerde geçerli olan kampanya, müşterilere ekonomik bir rahatlama sağlamayı hedefliyor.

Katılım sağlamadan önce müşterilerin "ONAY IGDAS" yazıp 2848'e SMS göndermeleri gerekiyor. Ayrıca, kampanyadan çıkmak isteyenler "IPTAL IGDAS" yazarak 2848'e SMS gönderebilirler. Bir kez katılım sağlandıktan sonra, yapılan tüm işlemler ücretsiz olarak 3 taksitle gerçekleştirilecek.

Kampanya, Sağlam Kart, Sağlam Kart Genç, Sağlam Kart Kampüs, Özel Bankacılık World Elite Kredi Kartı ve Miles&Smiles Kuveyt Türk Bireysel Kredi Kartları için geçerli. Kuveyt Türk, gerekli gördüğü durumlarda kampanyayı sonlandırma ve şartlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu yenilikçi kampanya ile Kuveyt Türk Bankası, müşterilerine ekonomik anlamda rahatlamayı hedeflemekte.