DOLAR
34,05 -0,01%
EURO
37,94 -0,24%
ALTIN
2.807,65 -0,22%
BITCOIN
2.112.529,16 -2,91%

Diş Kliniğine Silahlı Saldırı: Tedavi Süresi Sebep Gösterildi

Adana'da bir diş kliniğine tedavi süresinin uzadığı gerekçesiyle pompalı tüfekle saldırı düzenlendi.

Yayın Tarihi: 17.09.2024 10:04
Güncelleme Tarihi: 17.09.2024 10:29

Diş Kliniğine Silahlı Saldırı: Tedavi Süresi Sebep Gösterildi

Adana'da Diş Kliniğine Pompalı Tüfek Saldırısı

Adana'nın Seyhan ilçesinde, bir diş kliniğine tedavi süresinin fazla uzadığı iddiasıyla silahlı saldırı gerçekleştirildi. Olayda, 22 yaşındaki Orhan A. ve 21 yaşındaki arkadaşı Muhammed Can K., ne yazık ki tedavi sürecinin uzamasına sinirlenerek kliniğe saldırı düzenledi.

Olayın Geçmişi

Gürselpaşa Mahallesi'ndeki diş tedavi kliniğine gece saatlerinde kapalı olduğu sırada pompalı tüfekle ateş açıldı. Saldırı sırasında kliniğin duvarlarına ve pencerelerine birçok saçma isabet etti. Güvenlik kamerası görüntülerine göre, motosikletle olay yerine gelen iki kişi, saldırıyı gerçekleştirdi ve ardından kaçtı.

Polis Müdahalesi ve Yakalama

Olayın duyulmasının ardından, Adana İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Yapılan araştırmalar sonucunda, saldırıyı gerçekleştiren Orhan A. ve ona yardım eden Muhammed Can K., ikamet ettikleri yerlerde düzenlenen operasyonla yakalandı.

Adliyeye Sevk ve Tutuklanma

Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilerek, nöbetçi hakimlikçe tutuklandıkları bildirildi. Orhan A.'nın ifadesinde, klinikteki tedavi sürecinin uzaması nedeniyle sinirlendiği ve bu yüzden saldırıyı gerçekleştirdiğini belirttiği vurgulandı. Güvenlik Kamerası Görüntüleri Ortaya Çıktı

Olayın güvenlik kamerası görüntüleri, iki kişinin motosikletle klinik önüne geldiğini ve arka koltuktaki şahsın pompalı tüfekle iş yerine fazla sayıda ateş açtığını gösteriyor. Saldırganlar, ardından hızlıca kaçıyorlar.

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde tedavi süresi uzadığı iddiasıyla diş kliniğine kapalı olduğu...

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde tedavi süresi uzadığı iddiasıyla diş kliniğine kapalı olduğu sırada pompalı tüfekle ateş açan hasta ve kendisine yardım eden arkadaşı tutuklandı.