Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Dinçer Güner: Güneş Balık Burcunda! Burçlar nasıl etkilenecek?

Güneş balık burcunda, duygusal, hayalperest ve ruhsal bir dönem başlıyor. Sezgiler, rüyalar ve sanat ön plana çıkıyor. Gerçeklerden uzaklaşmadan, kendimizi ifade etmenin yollarını arıyoruz.

Yayın Tarihi: 19.02.2024 11:08
Güncelleme Tarihi: 19.02.2024 11:08

Dinçer Güner: Güneş Balık Burcunda! Burçlar nasıl etkilenecek?

GÜNEŞ BALIK BURCUNDA

19 Şubat’ta Güneş, yeni bir aylık serüvene giriyor. Güneş, genel anlamda; hedeflerimiz, mesleğimiz, otorite figürleriyle olan ilişkilerimizi gösterir. Balık burcuna girdiği zaman, Balık burcunun temsil ettiği konular gündemimize gelecek, iş hayatımızda daha çok balık burcu özellikleri sergileyeceğiz, aynı zamanda otoriteyle kurduğumuz ilişkilerde de balığın temsil ettiği tarzda davranacağız. Güneş, bir ay süreyle balık burcunda kalacak. Bu vesileyle tüm balık burcu dostlarımızın doğum gününü şimdiden kutlayalım ve bu dönemde bize neler olacağına bakalım.

Balık Burcunun Astrolojideki Anlamı

Balık burcu, astrolojide şu konularla ilişkilendirilir; hayal gücü, duygusallık, yaratıcılık, sanatsal her türlü alan, kabullenme, affetme, sezgi ve hisler, ruhsal her türlü alan, merhamet ve vicdan, aldatılma ve yanılma, romantizm, din ve inanç, konsantrasyon sorunları, ara sıra gerçeklikten kopma.

Güneş Balık Burcundayken Neler Olur?

Güneş balık burcuna geçtiğinde, enerjiler daha yumuşak ve sakin bir hal alır. Büyük mücadeleler, telaşlar yerini kabullenmeye bırakır. Ego çatışmaları azalır, daha duyarlı ve sezgisel bir dönem başlar. Duygular yoğun bir şekilde yaşanırken, empati yeteneğimiz de artar. Merhametli olmak, başkalarına el uzatmak, birçok sorunu sevgiyle çözmek daha mümkün olur. Sezgilerimiz de kuvvetlenir, rüyalar önem kazanır, rüyalarımızın bize etkisi artar. Kararlarımızı akılcı ve nesnel bir şekilde vermekten çok, duygularımız belirleyici olur.

Bazen hayallere dalabilir, gerçeklikten uzaklaşabilir, sanatla uğraşabilir, yaratıcı işler yapabilir, resim çizebilir, film ve fotoğraf çekebiliriz. Ama bunu aşırıya kaçırıp, gerçeklerden de gözden kaçırabilir, kendimizi kaybedebiliriz. Romantik ortamlar yaratmak, duygularımızı paylaşmak, başkalarına yardımcı olmak bize iyi gelir.

Hayatta maddi konuların ardından koşmak yerine, daha manevi ve ruhsal konularla ilgilenebiliriz. Meditasyon yapabilir, enerji çalışmaları yapabilir, kendimizi soyutlayabilir ve yalnızlığı tercih edebiliriz. Tabii balık dönemi, aklımızın çok da berrak olmadığı bir zamandır, unutkanlıklar olabilir, odaklanma sorunları yaşayabilir, hesap yanlışları yapabilir, dalgınlık ve düşüncelilik içinde olabiliriz.