DOLAR
34,08 -0,06%
EURO
38,08 -0,38%
ALTIN
2.827,8 -0,94%
BITCOIN
2.115.972,24 -3,01%

Dedemin Gözyaşları Filmi Galası Kanyon AVM'de Gerçekleşti

Dedemin Gözyaşları filmi, lösemili çocuklar için umut ışığı olmayı hedefliyor ve gala etkinliğiyle dikkat çekti.

Yayın Tarihi: 17.09.2024 23:45
Güncelleme Tarihi: 17.09.2024 23:57

Dedemin Gözyaşları Filmi Galası Kanyon AVM'de Gerçekleşti

Dedemin Gözyaşları Film Galası

Hasta torununun yaşam mücadelesini anlatan "Dedemin Gözyaşları" filminin galası, Kanyon AVM'de düzenlendi. Filmin başrol oyuncusu Halil Ergün, bu projede yer almanın mutluluğunu dile getirerek, "Çok mutlu bir çalışma yaptık. Meselemiz evlatlarımız, çocuklarımız.” şeklinde konuştu.

Dede ve Torun Sevgisini Anlatıyor

Ergün, filmin temel amacının dede ve torun arasındaki sevgi bağını izleyicilere aktarmak olduğunu belirterek, değerlendirmenin izleyicilere bırakıldığını kaydetti. Oyuncu Aliye Uzunatağan ise filmin üç yıl önce çekildiğini hatırlatarak, "Bu bir sosyal sorumluluk projesi. Çorbada bizim de tuzumuz olsun diye filmde oynadık.” ifadelerini kullandı.

Umut Olmayı Hedefliyor

Başrol oyuncularından Ali Kürşat Uzun, "Bu film aslında bir sanat eseri olmaktan ziyade lösemili çocuklar ve onların fedakar ailelerine umut olacak. Umarım gişesi bol olur, herkes emeğinin karşılığını alır." diye konuştu. Filmin yönetmeni ve senaristi İhsan Taş, yaklaşık beş yıl önce projeye başladıklarını ve birçok engelle karşılaştıklarını belirtti.

Usta Oyuncularla Birlikte Çalışmak

Oyuncu Cem Kılıç, "Çok ustaca yazılmış bir senaryo vardı. Oynadığım karakter, filmin iyi adamlarından biri. Bu filmde insan olduğumuzu hatırlatacak öğeler de var." diyerek projenin önemini vurguladı.

Film Hakkında

Taş Film ve Öndeş Yapım ortaklığıyla hayata geçirilen yapımda, Erkan Petekkaya, Seda Tosun, Elif Kaya, Turgay Tanülkü, Ali İpin, Sinem Yıldırım gibi birçok önemli isim rol alıyor. Film, Dram türünde, henüz bebekken anne ve babasını trafik kazasında kaybeden Mustafa'nın hikayesini anlatıyor. Dedesinin yanında büyüyen Mustafa, 10 yaşında lösemi hastalığına yakalanıyor ve onu destekleyen aile ve arkadaşlarıyla bu zorlu mücadelede yer alıyor.