DOLAR
34,24 0,03%
EURO
37,45 0,2%
ALTIN
2.928,22 -0,03%
BITCOIN
2.148.633,89 0,39%

Dar gelirli emekliye 1500 TL nakit sürprizi! O ilde yaşayanların hesabına eklenecek

Belediyeler, Mart ayının başlarında vatandaşlara yönelik çeşitli destekleri ilan ederek önemli açıklamalarda bulunuyor. Yerel yönetimler, ekonomik destek programları ve sosyal yardım projeleri hakkında bilgilendirmelerini sürdürüyor.

Yayın Tarihi: 06.03.2024 13:26
Güncelleme Tarihi: 06.03.2024 13:26

Dar gelirli emekliye 1500 TL nakit sürprizi! O ilde yaşayanların hesabına eklenecek

Mart ayının başlarıyla birlikte, belediyeler ve bakanlıklar vatandaşlara sağlayacakları çeşitli destekleri açıklamaya devam ediyor. Bu kapsamda, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın çiftçilere yönelik tarımsal destek ödemeleri yapılmaya başlanırken, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da sosyal yardım ödemelerini duyurdu. Vatandaşlar, bu desteklerin yanı sıra belediyelerin sunduğu sosyal yardım programlarını da takip ediyor. Belediyeler, bu destek projelerini resmi internet siteleri ve sosyal medya hesapları üzerinden duyurular yaparak vatandaşları bilgilendiriyor.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, emeklilere yönelik önemli bir destek programını duyurdu. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Togar, emeklilere 1500 TL sosyal denge desteği verileceğini açıkladı. Togar, bu destekle ilgili olarak, "Son yıllarda ülkemizin ekonomik gerçekleri karşısında son derece düşük bir gelirle yaşam giderlerini karşılamak zorunda kalan emeklilerimiz için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bu sebeple Tekkeköy Belediyesi olarak emeklilerimize, 1500 TL Sosyal Denge Desteği vereceğiz. Emeklilerimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

nakit

Ülke genelinde farklı belediyelerin vatandaşlara yönelik desteklerini açıkladığı mart ayının ilk günlerinde, belediyelerin yanı sıra Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın sosyal yardım ödemeleri de merak ediliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın genellikle ay ortasında hesaplara yatırdığı destekler arasında aile destek paketi, evde bakım maaşı ve sosyal ekonomik destek ödemeleri bulunuyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ödemeleri gerçekleştirdikçe resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden duyuru yaparak kamuoyunu bilgilendiriyor. 

nakit