DOLAR
34,14 -0,04%
EURO
37,94 0,12%
ALTIN
2.881,93 0,06%
BITCOIN
2.158.781,86 0,24%

Daikin'den Yeni Teknoloji: Tek Yöne Üflemeli Kaset Tipi İç Ünite

Daikin, Tek Yöne Üflemeli Kaset Tipi İç Ünite modeliyle ofisler ve oteller için yenilikçi çözümler sunuyor.

Yayın Tarihi: 29.07.2024 10:49
Güncelleme Tarihi: 29.07.2024 10:49

Daikin'den Yeni Teknoloji: Tek Yöne Üflemeli Kaset Tipi İç Ünite

Daikin'in Yenilikçi Ürünü: Tek Yöne Üflemeli Kaset Tipi İç Ünite

Daikin, yeni nesil Tek Yöne Üflemeli Kaset Tipi İç Ünite ile yüksek teknolojiyi yaşam alanlarına taşıyor. Kompakt yapısı ve düşük ses seviyesi sayesinde tercih edilen bu model, otellerden ofislere kadar geniş bir yelpazede kullanılmakta.

Yüksek Performans ve Şıklık

Şirketin açıklamasına göre, bu iç ünite, VRV dış ünitelerle çalışabilen iki farklı model sunmaktadır. 2,2 kilovattan 7,1 kilovata kadar 6 kapasite alternatifi ile gelen bu ünite, beyaz renkli modern tasarımıyla dikkat çekiyor. Açılıp kapanabilen kanatçıklara sahip paneli, hijyenik ve estetik bir çözüm sunarken, otomatik kapanan emiş kanatçığı ile de tasarımına değer katıyor.

Ses Seviyesi ve Hava Dağılımı

Yüksek enerji verimliliği ve sessiz çalışma özelliğiyle öne çıkan ürün, kapasite bazında ortalama 32-48 dBA ses seviyesine sahiptir. Yatay ve dikey kanatçık yapısı sayesinde optimum hava dağılımı sağlanıyor, böylece konforlu bir yaşam alanı oluşturuluyor.

Kontrol ve Entegrasyon

Tek Yöne Üflemeli Kaset Tipi İç Ünite, 2018 IF Tasarım Ödülü'ne layık görülen Madoka kumandası ile uyumlu çalışıyor. Madoka kumandaları, VRV, Sky Air, Altherma, hava perdeleri ve daha pek çok ürüne bağlanarak entegrasyon süreci kolaylaştırmaktadır. Madoka Assistant uygulaması ise bluetooth üzerinden bağlantı ve detaylı kontrol imkanı sunarak kullanıcıya maksimum esneklik sağlıyor.

Bu yeni teknoloji ile sadece tek bir kumanda ile 16 iç üniteyi aynı anda kontrol edebilmek, Daikin’ın tüketici dostu yaklaşımını ortaya koyuyor.