Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,68 -0,27%
EURO
35,13 0,03%
ALTIN
2.433,52 -0,19%

Cumhuriyet Halk Partisi Sözcüsü Yücel: Erken seçimi ciddi ciddi konuşacağız

Erken seçim hakkında konulan Cumhuriyet Halk Partisi Sözcüsü Deniz Yücel, bu sene değil, ancak önümüzdeki yıl erken seçimin ciddi ciddi konuşulacağını söyledi.

Yayın Tarihi: 29.06.2024 16:37
Güncelleme Tarihi: 29.06.2024 16:37

Cumhuriyet Halk Partisi Sözcüsü Yücel: Erken seçimi ciddi ciddi konuşacağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sözcüsü Deniz Yücel, erken seçim tartışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu. Erken seçimin bugün değil, seneye ciddi ciddi konuşulacağını kaydetti. Ayrıca halk istediği zaman erken seçim yapılabileceğini de ekledi. 

CHP Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel, Manisa İl Danışma Kurulu toplantısına katılım göstererek bir konuşma yaptı. Erken seçim tartışmalarına değinen Yücel, bugün erken seçimin konuşulmadığını ancak seneye ciddi ciddi konuşulacağını ifade etti. Şu anki milletvekili sayısının erken seçime götürmek için yeterli olmadığını söyleyen Yücel, yönetimin böyle devam etmesi durumunda halkın duruma dayanamayacağını ve erken seçim isteyeceklerini aktardı. 

31 Mart’ta CHP’nin sağladığı başarıya değinen Yücel, destek veren tüm vatandaşların ortak özelliğinin Türkiye’yi seven insanlar olması vurguladı. Seçimlerde başarının mimarının Özgür Özel olduğunu kaydeden Yücel, şu ifadeleri kullandı: 

"İttifaksız girdiğimiz bu tarihi seçimde gençliğiyle, enerjisiyle, heyecanıyla, motivasyonuyla bu başarıyı ilmek ilmek ören Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel bu başarının mimarıdır."