DOLAR
34,07 -0,19%
EURO
37,97 0,08%
ALTIN
2.832,57 -0,21%
BITCOIN
2.146.078,75 0,14%

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TFF Yönetimini Kabul Etti

Erdoğan, Türkiye Futbol Federasyonu'na destek sözü verdi, Türk sporunun uluslararası alandaki hedefleri için birlik vurgusu yaptı.

Yayın Tarihi: 19.09.2024 19:28
Güncelleme Tarihi: 19.09.2024 19:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TFF Yönetimini Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TFF Yönetimini Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Erdoğan, "Kadın, erkek, olimpik, paralimpik ayrımı gözetmeksizin, ülkemizi en iyi şekilde temsil eden tüm sporcularımızın yanında olmayı sürdüreceğiz" dedi.

Spor İhtiyaçları ve Beklentiler

Erdoğan, Türkiye'nin uluslararası alanda yıldızının parlaması için fedakarlık yapmaya devam edeceklerini ifade etti. TFF Genel Kurulu'nda başkanlık görevine gelen Hacıosmanoğlu'nu tebrik eden Erdoğan, Türkiye'nin genç ve dinamik nüfusuyla çeşitli spor branşlarında önemli başarılara imza attığını vurguladı.

Futbolun Önemi ve Beklentiler

Futbolun Türkiye'deki özel yerine dikkat çeken Erdoğan, 'Futbol, insanlarımızı buluşturan geniş bir ortak payda' ifadesini kullandı. Ayrıca, milletin kardeşlik, dostluk ve kaliteli futbol beklentileri olduğunu dile getirdi.

TFF ve Yönetim Kuruluna Mesaj

Erdoğan, "Doğru kararlar almak Türk futbolunun önünü açacaktır" şeklinde açıklama yaptı. Kulüplerin mali yapılarının düzeltilmesi ve müsabakalarda adaletin sağlanması konularında hassasiyet beklediğini belirtti.

Hacıosmanoğlu'ndan Teşekkür

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kabulü için teşekkür ederek, "Sizin yolunuzdan yürüyoruz. Biz de futbolun barış ve kardeşlik için hizmet etmesini sağlamak istiyoruz" dedi.

Kabuldeki İsimler

Kabulde, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya gibi önemli isimler yer aldı.