DOLAR
34,09 0,02%
EURO
38,04 0,04%
ALTIN
2.874,38 0,03%
BITCOIN
2.158.708,36 -0,78%

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gölcük Devlet Hastanesi'ni Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gölcük Devlet Hastanesi'nde çocuk hastaları ziyaret ederek aileleriyle görüştü ve sağlık çalışanlarına destek mesajı verdi.

Yayın Tarihi: 07.09.2024 20:57
Güncelleme Tarihi: 07.09.2024 20:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gölcük Devlet Hastanesi'ni Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gölcük Devlet Hastanesi'ni Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli programı çerçevesinde Gölcük Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti ve buradaki çocuk servisinde tedavi gören minik hastalarla bir araya geldi.

Yeni Projelerin Açılış Töreninde Yer Aldı

Gölcük Devlet Hastanesi'nin yeni binası, Teleferik ve TOKİ konutları gibi tamamlanan projelerin açılış töreninin ardından hastaneyi ziyaret eden Erdoğan, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu ile birlikte incelemelerde bulundu.

Minik Hastalarla Buluştu

Çocuk servisinde tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunan Erdoğan, çocukların durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı. Minik misafirleriyle yakından ilgilenen Erdoğan, onlara hediyeler vererek yüzlerini güldürdü.

Erdoğan, bir erkek çocuğuna Togg’un oyuncağını hediye ederken, "Arabayı beğendin mi? Araba Togg, iki tane araba. Birisi Murat amcandan, birisi de benden." diyerek çocukla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Aileleri ve Sağlık Çalışanlarına Destek Mesajı

Hasta çocukların ailelerine hal hatır soran Erdoğan, hastane çalışanlarına da yeni binalarının hayırlı olmasını diledi. Bu ziyaretle birlikte sağlık çalışanlarının ve hastaların yanında olduğunu bir kez daha vurgulamış oldu.