DOLAR
33,98 0%
EURO
37,82 0%
ALTIN
2.820,24 0%
BITCOIN
1.969.383,94 0%

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na tebrik mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu tebrik etti ve başarılar diledi.

Yayın Tarihi: 19.07.2024 00:27
Güncelleme Tarihi: 19.07.2024 00:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na tebrik mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda yeni başkan olarak seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu'nu tebrik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Hacıosmanoğlu'na başarılar diledi ve yeni yönetim kuruluna iyi dileklerini iletti.

TFF GENEL KURULU'NDA YENİ BAŞKAN SEÇİLDİ

Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu, Ankara'da gerçekleşti. Genel kurulda yapılan oylama sonucunda İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF Başkanı olarak seçildi. Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından tebrik mesajı yayımladı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN TEBRİK MESAJI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Bugün yapılan Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda TFF Başkanı olarak seçilen Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu’nu tebrik ediyor, kendisine ve yeni yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Türk futbolu ve ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun."

İBRAHİM HACIOSMANOĞLU'NUN TFF BAŞKANLIĞI

İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF başkanlığı görevine seçilmesiyle Türk futbolunun yönetiminde önemli bir rol üstlenmiş oldu. Hacıosmanoğlu, başkanlık sürecinde Türk futbolunu ileriye taşımak için önemli projeler ve çalışmalar gerçekleştirmeyi hedefliyor. Yeni yönetim kuruluyla birlikte TFF'nin stratejik planlarını hayata geçirmeyi planlayan Hacıosmanoğlu, Türk futbolunu uluslararası arenada daha da başarılı hale getirmek için çaba göstereceğini belirtti.