DOLAR
34,24 0,03%
EURO
37,45 0,2%
ALTIN
2.928,22 -0,03%
BITCOIN
2.154.428,92 0,12%

Cumhurbaşkanı Erdoğan: AK Parti'nin Sırrı Milletin Sesine Kulak Vermek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin 8'inci Olağan Kongrelerinde milletin sesine kulak vermenin önemini vurguladı.

Yayın Tarihi: 12.10.2024 11:11
Güncelleme Tarihi: 12.10.2024 11:11

Cumhurbaşkanı Erdoğan: AK Parti'nin Sırrı Milletin Sesine Kulak Vermek

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti Kongrelerine Video Mesaj

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 8'inci Olağan İl ve İlçe Kongrelerine göndermiş olduğu video mesajda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 'AK Parti'yi bugünlere getiren sır, milletin sesine kulak vermemizdir. Hiçbir komplekse kapılmadan milletin vicdan terazisinde muhasebesini yapması, nerede eksiği varsa üzerine kararlılıkla gitmesidir.' dedi.

Kongre Katılımcılarına Selam

Erdoğan, katılımcıları selamlayarak, kongrelere katılamasa da kalbinin salondakilerle birlikte çarptığını, heyecanlarına ortak olduğunu ifade etti. Kuruluşundan itibaren AK Parti çatısı altında görev yapmış herkese şükranlarını sunarak, vefat eden destekçilere rahmet diledi.

Geçmişteki Heyecanı Bugüne Taşımak

14 Ağustos 2001 tarihinde partiyi kurdukları günkü heyecanla devam ettiklerini dile getiren Erdoğan, 'Doğruluktan, dürüstlükten, samimiyetten ayrılmadan, milletin emanetine halel getirmeden tüm Türkiye için çalışmayı sürdürüyoruz.' şeklinde konuştu.

Siyaset Eser ve Hizmet Üzerine

Erdoğan, siyasetin eser ve hizmet siyaseti olduğunu vurgulayarak, 'Biz aynı zamanda milletle ve kendi arasında daima muhabbetin diliyle, gönül diliyle konuşan bir kadroyuz.' ifadesini kullandı. 23 yıldır milletin umudu olmayı başardıklarını ve 8. Olağan Kongre sürecinde de aynı başarıyı göstereceklerini belirtti.

Güç ve Dayanışma Mesajı

Erdoğan, 'Her zaman olduğu gibi yine kardeşlik ve dayanışma ikliminde kongremizi gerçekleştirecek, çok daha güçlenmiş bir şekilde yolumuza devam edeceğiz.' diyerek, davaya olan inancını vurguladı. Kongrenin Türkiye, AK Parti ve demokrasi adına hayırlı olmasını dileyerek, 'Durmak yok, yola devam.' sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.