DOLAR
34,09 0%
EURO
38,04 0%
ALTIN
2.874,38 0%
BITCOIN
2.154.319 -0,08%

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Çarpıcı Mesajlar Verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda iç cepheye vurgu yaptı ve tarihteki zaferlerin önemini anlattı.

Yayın Tarihi: 30.08.2024 21:45
Güncelleme Tarihi: 30.08.2024 21:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Çarpıcı Mesajlar Verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 30 Ağustos Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri'nde konuştu. Konuşmasına, milletin birlik ve beraberliğine vurgu yaparak başladı.

İç Cephe ve Tarihsel Başarılarımız

Erdoğan, "Bugün yaşadığımız hadiselere baktığımızda bir millet için iç cephenin ne kadar mühim olduğunu çok daha net görebiliyoruz. Milletimizi esir alma, bizi hedeflerimizden koparma çabalarına karşı her zaman dikkatli olmalıyız," dedi.

Kahramanlarımızı Anma

Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile aziz şehitlerin anısını yad eden Erdoğan, "Rabb'im hepsinin ruhunu şad etsin. Gazilerimizden ebediyete intikal edenlere Mevla'dan rahmet diliyorum," ifadelerini kullandı.

Zaferlerin Anlamı

"Ağustos, Türk milletinin tarihindeki zaferler ayıdır. Malazgirt, Mercidabık ve Mohaç gibi zaferlerin yıl dönümlerinde büyük bir gurur yaşıyoruz," diyen Erdoğan, 30 Ağustos'un bağımsızlık ve hürriyet mücadelesinin önemli bir dönemi olduğunu belirtti.

Büyük Zafer ve Strateji

Erdoğan, "Büyük Zafer, yok edilmek istenen bir milletin yeniden doğuşunun adı. Dumlupınar'da elde edilen başarı, ordumuzun stratejik ve taktik bir zafere imza atmasını sağladı," dedi. Buna ek olarak, "Büyük Zafer'in kazanılmasında ciddi bir hazırlık ve strateji olduğunu unutmamalıyız," diyerek dikkat çekti.