DOLAR
34,09 0%
EURO
38,04 0%
ALTIN
2.874,38 0%
BITCOIN
2.154.319 -0,08%

Çorum FK Transfer Sürecini Hızlandıracak

Çorum FK Başkanı Yalçın, yeni bir transfer için gün sayıyor ve kadro planlamasıyla ilgili önemli bilgiler paylaştı.

Yayın Tarihi: 11.09.2024 16:12
Güncelleme Tarihi: 11.09.2024 16:22

Çorum FK Transfer Sürecini Hızlandıracak

Çorum FK'nın Transfer Gündemi

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ahlatcı Çorum FK'nın başkanı Oğuzhan Yalçın, gelecek transferle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yalçın, Çorum Şehir Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında, yeni bir kanat oyuncusunu kadroya katmayı planladıklarını belirtti.

Transfer Süreci Hızlanıyor

Son dakika transfer dönemi için iki gün kaldığını hatırlatan Yalçın, "Muhtemelen bir transfer yapacağız ve transferi kapatacağız. Cuma gününe kadar transferimiz gelmiş olur. Başka transfer yapmayacağız; çünkü kadroyu fazla şişirmek istemiyoruz," dedi.

Mali Denge ve Hedefler

Yalçın, kulübün öncelikli hedefinin mali açıdan sağlıklı ilerlemek olduğunu vurgulayarak, "Geçen yılki kadronun yüzde 80'ini koruduktan sonra, teknik direktör Serkan Özbalta'nın performansı ve Sakaryaspor maçındaki başarılı sonuç, transfer konusunda yol gösterici oldu," şeklinde konuştu.

Taraftarlara Mesajı

Yalçın, "Bu sene birinci hedefimiz maddi açıdan ligi şampiyon bitirmek. İkinci hedefimiz Süper Lig'e yükselmek. Bu hedefleri gerçekleştirmek için taraftarlarımızdan sabır bekliyoruz. Önceden kaybettiğimiz değerlerimizi tekrar yaşamamak için dikkatli olmak zorundayız," ifadelerini kullandı.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ahlatcı Çorum FK'nın başkanı Oğuzhan Yalçın (ortada), Çorum Şehir...

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ahlatcı Çorum FK'nın başkanı Oğuzhan Yalçın (ortada), Çorum Şehir Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında transfer çalışmaları hakkında açıklama yaptı.