DOLAR
34,16 -0,02%
EURO
38,1 0,16%
ALTIN
2.919,39 -0,19%
BITCOIN
2.250.595,72 -0,13%

Çorum'da Tüfek Kazası: Genç Hayatını Kaybetti

Çorum'da bir genç, arkadaşının oynadığı tüfeğin ateş alması sonucu başından vurularak hayatını kaybetti.

Yayın Tarihi: 01.09.2024 23:34
Güncelleme Tarihi: 01.09.2024 23:47

Çorum'da Tüfek Kazası: Genç Hayatını Kaybetti

Çorum'da Trajedi Yaşandı

Çorum'un Sırıklı köyü yakınlarında, bir grup genç arasında yaşanan silah kazası sonucu 17 yaşındaki Salih Canbolat hayatını kaybetti.

Olay Anı

İddialara göre, Salih Canbolat, aynı yaştaki arkadaşları T.E.S. ve B.E.Y. ile birlikte, T.E.S'nin babası S.Y.'nin bekçilik yaptığı iş yerinde bir araya geldi. Bu esnada, T.E.S., S.Y.'ye ait ruhsatlı tüfekle oynarken, tüfek aniden ateş aldı.

Acı Sonuç

Beraberinde bulunan arkadaşlarından beklenmedik bir şekilde çıkan mermi, Canbolat’ın başına isabet etti. Olayın ardından bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaşamını Yitirdi

Sağlık ekiplerince yapılan kontroller sonucunda, genç Canbolat’ın yaşamını yitirdiği doğrulandı. Cenazesi, gerekli işlemler için Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Soruşturma Başlatıldı

Olayın ardından T.E.S., B.E.Y. ve babası S.Y., jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürdürülüyor.

Çorum'da arkadaşının oynadığı tüfeğin ateş alması sonucu başından vurulan Salih Canbolat  hayatını...

Çorum'da arkadaşının oynadığı tüfeğin ateş alması sonucu başından vurulan Salih Canbolat hayatını kaybetti. Canbolat'ın cenazesi, otopsi için Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.