Çıtır çıtır böreğin sırrı bu malzemeden geçiyor! Usta börekçiler taze kalsın diye bunu yapıyor

Türk mutfağının vazgeçilmezi börek, geleneksel lezzetini korurken yeni bir dokunuşla daha da çekici hale geliyor. Börek tariflerinde sıklıkla tercih edilen sıra dışı bir malzeme, pişirme sürecine eklenen maden suyu. Peki, maden suyu böreklere nasıl lezzet katıyor? İşte detaylar...

Geleneksel Türk mutfağının öne çıkan lezzetlerinden börek, şimdiye kadar alışılageldiğinden farklı bir lezzetle karşınıza çıkıyor. Börek pişirirken tercih edilen sıra dışı bir sos malzemesi, maden suyu, hem hamurun kıvamını hem de böreğin genel lezzetini zenginleştiriyor. İşte, maden suyu ile yapılan…
Sonraki Haber