DOLAR
34,06 -0,03%
EURO
37,8 0,22%
ALTIN
2.800,12 0,05%
BITCOIN
2.107.341,48 -2,64%

Charleroi Havalimanı'nda Grev Nedeniyle Tüm Uçuşlar İptal

Belçika'nın Charleroi Havalimanı'nda greve giden çalışanlar nedeniyle tüm uçuşlar iptal edildi. Detaylar haberimizde.

Yayın Tarihi: 12.09.2024 11:54
Güncelleme Tarihi: 12.09.2024 11:54

Charleroi Havalimanı'nda Grev Nedeniyle Tüm Uçuşlar İptal

Charleroi Havalimanı'nda Grev Başladı

Belçika'nın Charleroi Havalimanı, çalışanların greve gitmesi sebebiyle tüm uçuşları iptal etti. Havalimanı iletişim birimi, tüm geliş-gidiş seferlerinin durdurulduğunu resmi olarak açıkladı.

Yolcular Dikkat!

Bugün seyahat planı olan yolcuların havalimanına gelmemeleri gerektiği belirtilen açıklamada, bilet aldıkları uçuş firmalarıyla iletişime geçmeleri talep edildi.

Sendikaların Uyarısı

Geçtiğimiz hafta, havalimanında hizmet veren sendikalar, çalışanların grev yapabilecekleri konusunda uyarılarda bulunmuştu. Önceki gün havalimanı yönetimi, 12 Eylül tarihinde grev gerçekleşeceğini ve hizmet aksaklıkları yaşanabileceğini bildirmişti. Yolcuların sefer durumlarını yakından takip etmeleri gerektiği hatırlatıldı.

Sadece Kabin Bagajı Tavsiyesi

Havalimanı yönetimi, yolculara sadece kabin bagajlarıyla seyahat etmelerini önerdi. Her ne kadar grev nedeniyle bazı seferlerde gecikmeler ve iptaller bekleniyorsa da, tüm uçuşların durumu öngörülmemişti.

Çalışanların Talepleri

Grevdeki çalışanlar, iş koşullarının iyileştirilmesi, iş yükünün hafifletilmesi ve yönetimin davranışlarının değiştirilmesi gerektiğini vurguladı.