DOLAR
34,22 -0,26%
EURO
37,72 0,22%
ALTIN
2.922,01 -0,3%
BITCOIN
2.084.168,61 -0,3%

Çerkezköy'deki Fabrika Yangını: 7 Saatlik Müdahale Devam Ediyor

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesindeki deri fabrikasında çıkan yangına müdahale sürüyor. İtfaiye ve sağlık ekipleri olay yerinde.

Yayın Tarihi: 03.10.2024 21:57
Güncelleme Tarihi: 03.10.2024 21:57

Çerkezköy'deki Fabrika Yangını: 7 Saatlik Müdahale Devam Ediyor

Tekirdağ Çerkezköy'de Fabrika Yangını

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde bulunan bir deri üretim fabrikasında meydana gelen yangına, itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Yangın ihbarı, fabrikanın çalışanları tarafından 112 Acil Çağrı Merkezine iletildi.

Olay Yerinde Yoğun Mücadele

Yangının ardından olay yerine Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi itfaiye ekipleri, polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri yönlendirildi. Fabrika, araç ve insan girişine kapatıldı ve çevre halkı tedbir amaçlı bölgeden uzaklaştırıldı.

Yangına, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve çevredeki organize sanayi bölgesine bağlı yaklaşık 20 itfaiye aracı ile 2 AFAD ekibi müdahale ediyor. Alevlerin fabrikanın büyük bir alanını sarması ve yoğun dumanın çevreye yayılması, itfaiye ekiplerinin işini zorlaştırıyor.

Yangından Etkilenenler ve Kurtarma Çalışmaları

Yangında dumandan etkilenen iki işçi, ayrıca yüksekten düşerek hafif yaralanan bir itfaiye eri, sağlık ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesine sevk edildi. Yangın sırasında fabrikanın çatısında mahsur kalan bir güvercin de itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak dışarıya bırakıldı.

Bölge Yetkilileri Olayı Takip Ediyor

Bu zorlu yangınla ilgili olarak Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler de olay yerini ziyaret ederek çalışmaların gidişatını yakından takip ediyor.