DOLAR
34,09 0%
EURO
38,04 0%
ALTIN
2.874,38 0%
BITCOIN
2.146.848,4 0,27%

Cep telefonuna Akbank'tan SMS geldi mi diye hemen bakın! 15 Mayıs'ta 5 bin lira ödeniyor

Akbank'tan kişiye özel olarak sunulan kampanyada kredi kartı harcaması yapan bireye özel olarak 5 bin lira ödeme yapılacak.

Yayın Tarihi: 11.05.2024 14:52
Güncelleme Tarihi: 11.05.2024 14:52

Cep telefonuna Akbank'tan SMS geldi mi diye hemen bakın! 15 Mayıs'ta 5 bin lira ödeniyor

Bankalar müşteriye özel olarak sunduğu kampanyaların ardı arkası kesilmezken, son dönemden en çok destek açıklaması yapan Akbank tarafından düzenlenen kampanya sadece bugün ve yarın için geçerli olacak. Akbank'tan kişiye özel olarak sunulan kampanyada kredi kartı harcaması yapan bireye özel olarak 5 bin lira ödeme yapılacak. Akbank tarafından düzenlenen kampanyalar ile alakalı olarak resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada bugün ve yarın Axess kredi kartı ile en az bir kere harcama yapılması durumunda 5 bin liraya kadar faizsiz kredi desteği sağlanacağı belirtildi.

AKBANK KREDİ KAMPANYASI

 0% faizli 5.000 TL'ye kadar 3 ay vadeli ucretsiz Taksitli Avans kampanyasından faydalanabilmek için kredi kartı alışverişi yapılması zorunluluğu mevcut iken 15-19 Mayis arasinda kullanılabileceği konusunda da bilgilendirme sunuldu. 

tll

KREDİ KARTI OLANA VERİLİYOR

Akbank tarafından düzenlenen kampanyadan sadece SMS alan müşterilerin faydalanabileceği açıklandı. Bu özel kampanya, Akbank tarafından seçilen değerli müşterilee özel olarak sunulmaktadır. SMS alan müşterinin 11 ve 12 Mayıs 2024 tarihlerinde bireysel kredi kartlarıyla yapacakları herhangi bir tutardaki alışverişle, %0 faiz oranıyla avantajlı bir Taksitli Avans teklifinden yararlanma şansına sahip olacaklar. Bu fırsattan yararlanmak için belirlenen tarihlerde, SMS ile bildirilen miktarda alışveriş yapılması yeterlidir.

15-19 Mayıs tarihleri aralığında geçerli olacak olan bu kampanya sadece bireysel kredi kartı kullananlara özel olarak hazırlnamıştır. Kampanya kapsamında ekstra ücret talep edilmemektedir. 

Kampanya dönemi içerisinde her müşterinin bir kere faydalanacağı bu kampanyada, minimum 200 TL, maksimum ise 5.000 TL limit belirlenmiş bulunmaktadır. Ancak kullanılacak taksitli nakit avans için belirlenen limit kredi kartı limitlerince ödenmektedir.