DOLAR
34,23 0,08%
EURO
37,62 0,18%
ALTIN
2.919,65 -0,07%
BITCOIN
2.117.198,08 0,95%

Çaykur Rizespor'un Galibiyeti Moralleri Yükseltti

Çaykur Rizespor'un teknik direktörü İlhan Palut, Antalyaspor galibiyetinin takım için güven artıracağını belirtti.

Yayın Tarihi: 04.10.2024 23:21
Güncelleme Tarihi: 04.10.2024 23:21

Çaykur Rizespor'un Galibiyeti Moralleri Yükseltti

Çaykur Rizespor-Antalyaspor Maç Analizi

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Çaykur Rizespor, Antalyaspor'u evinde 2-1 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Çaykur Rizespor'un teknik direktörü İlhan Palut, galibiyetin takımın üzerindeki stresi azaltacağını ve güven getireceğini ifade etti.

İlhan Palut'un Değerlendirmeleri

Palut, maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında, son dönemdeki kötü performanslarının ardından bu maça odaklandıklarını belirtti. "Önceliğimiz kazanmak... Beş maç kaybettik ve bunlardan sadece birini telafi edebildik. Güzel sonuçlar ve iyi oyunlar peşindeyiz," dedi.

Gelişmeler ve Hedefler

Palut, "Bu galibiyet bizim için çok önemliydi. Şimdi daha güçlü bir şekilde yeniden yükselebiliriz. Oyuncularım sahada baskı altında mücadele etti. Onları tebrik ediyorum," diyerek takımın morali üzerinde durdu. Ancak bu yıl gol yollarında beklentilerinin altında kaldıklarını da sözlerine ekledi.

Antalyaspor Cephesi

Antalyaspor'un yardımcı antrenörü Mehmet Aurelio, zorlu bir deplasman maçı oynadıklarını söyledi. "İlk yarı topa sahip olma açısından iyiydik. Ancak rakip, ilk pozisyonunda golü buldu ve bu noktada direncimizi kırdı," şeklinde konuştu. Aurelio, ikinci yarıda daha fazla topa sahip olmalarına rağmen eşitliği sağlayamadıkları için üzgün olduklarını belirtti.