DOLAR
34,24 0,03%
EURO
37,45 0,2%
ALTIN
2.928,22 -0,03%
BITCOIN
2.148.471,26 0,4%

Çaykur Rizespor, Kasımpaşa'ya Yenildi: İlhan Palut Açıklamalarda Bulundu

Çaykur Rizespor, Kasımpaşa'ya karşı 1-0 kaybetti. İlhan Palut, sonuçlardan sorumlu olduğunu açıkladı.

Yayın Tarihi: 31.08.2024 22:41
Güncelleme Tarihi: 31.08.2024 22:41

Çaykur Rizespor, Kasımpaşa'ya Yenildi: İlhan Palut Açıklamalarda Bulundu

Çaykur Rizespor - Kasımpaşa Maçının Ardından

İlhan Palut'un Değerlendirmesi

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Çaykur Rizespor, evinde Kasımpaşa karşısında 1-0'lık bir mağlubiyet aldı. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, teknik direktör İlhan Palut, "Maç sonuna kadar denedik ama yetersiz kaldık. Maalesef bu önemli maçı kaybettik" ifadelerini kullandı.

Palut, Kasımpaşa'nın iyi bir geçiş oyunu oynayan atletik bir takıma sahip olduğunu belirterek, "İlk yarı boyunca oyunun kontrolünü sağlamaya çalıştık fakat ceza sahasında yeteri kadar etkili olamadık. İkinci yarıdaki denemelerimiz daha çok gole yaklaştı ama yine de skor bulamadık. Sonuç olarak, maçı kaybettik." dedi.

Kendi takımının yalnızca Adana Demirspor'u yenebildiğine dikkat çeken Palut, sonuçların kendisine ve ekibine olan güveni azalttığını ifade etti. "İstenilen sonuçları alamamakta tek sorumlu benim. Bu kötü gidişin nedeni İlhan Palut'tur." şeklinde konuştu.

Kasımpaşa'nın Yorumları

Kasımpaşa yardımcı antrenörü Barış Kanbak, iki takımın da kazanma isteğiyle sahaya çıktığını belirtti. Maçta erken bir gol bulmanın avantajını yaşadıklarını ifade eden Kanbak, "İlhan hocanın oynatmaya çalıştığı sistemi iyi analiz edebildik ve defansif planımızı iyi uyguladık. Savunma arkalarına koşular yaparak tehlikeler yaratabileceğimizi biliyorduk." dedi.

Kanbak, duran toplardan kalelerinde tehlike yaşadıklarını ve bu alanda daha iyi performans sergilemeleri gerektiğini vurguladı. "Bugün duran toplarda iki tehlike yaşadık ama bunların gollerle sonuçlanmadı. Sonuna kadar skoru korumayı başardık ve farklı formasyonlarla rakipte baskı kurmayı denedik. Kazandığımız için mutluyuz ve milli arayı değerlendireceğiz." diye konuştu.