DOLAR
34,02 0,09%
EURO
38,05 -0,25%
ALTIN
2.831,46 -1,07%
BITCOIN
2.136.904,72 -4,19%

Çaykur Rizespor Başkanı İbrahim Turgut'tan Birlik Mesajı

İbrahim Turgut, birlik vurgusu yaparak Çaykur Rizespor'un başarısı için destek çağrısında bulundu.

Yayın Tarihi: 18.09.2024 14:44
Güncelleme Tarihi: 18.09.2024 14:44

Çaykur Rizespor Başkanı İbrahim Turgut'tan Birlik Mesajı

Başkan Turgut'tan Birlik Çağrısı

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı İbrahim Turgut, kulübün 2023 sezonuna ilişkin yaptığı açıklamada birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.

Başarı İçin Birlik ve Beraberlik

Turgut, yazılı açıklamasında sezon başlangıçlarının her zaman zorlu geçtiğini belirterek, yeni transferlerin alışma sürecinin sürdüğünü söyledi. Ayrıca, mücadele azminin sonuçlardan etkilenmeyeceğini ifade etti.

"Başarı için ne gerekiyorsa yapıyoruz" diyerek sözlerine devam eden Turgut, "Göreve başladığımız günden itibaren Çaykur Rizespor ailesinin birliğini sağlamak için çalışıyoruz. Emekler bazen beklenen sonuçları vermeyebiliyor ancak inancımız ve azmimizle yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Transferlerin Önemi

Turgut, transfer döneminin erken veya geç olmasının takıma farklı yansımaları olabileceğini belirtti. "Alınan kararların neticesini hep birlikte yaşayacağız. Takımımız güçlü ve çalışmalarına devam ediyor. Teknik direktörümüz İlhan Palut çok karakterli ve özverili. Elde ettiğimiz kaliteli oyuncularla kadromuzu daha da güçlendirdik" şeklinde konuştu.

Birlikte Başaracağız

Turgut, "Önümüzdeki haftalar itibarıyla Çaykur Rizespor'un başarılı sonuçlar almasını umuyoruz. Bu süreçte herkesi birlik ve beraberlik içerisinde destek olmaya davet ediyorum. Unutmayalım ki, futbol ailesinin bütünlüğü, bizi daha ileriye taşır" diye ekledi.