Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Çamaşırlardaki kılı tüyü vakum gibi çekiyor! Makineye bir adet atın yeter

Çamaşırlardaki kıl ve tüylerden tek hamleyle kurtulabilirsiniz! Tüm detaylar haberimizde.

Yayın Tarihi: 27.06.2024 19:22
Güncelleme Tarihi: 27.06.2024 19:22

Çamaşırlardaki kılı tüyü vakum gibi çekiyor! Makineye bir adet atın yeter

Çamaşırlar üstünde yer alan kıl ya da tüyler kabusunuz olmasın! Bunu içine koyarak kurtulabilirsiniz! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

ÇAMAŞIRLARDAKİ KIL VE TÜYLERDEN KURTULMAK

Evlerde en çok kullanılan beyaz eşyalardan olan çamaşır makinesinin daha verimli çamaşır yıkaması için doğal yöntemler merakla araştırılıyor. Çamaşır makinelerinde kıl ve tüy kalması insanların kabusu haline gelebiliyor. Saç dökülmesi ya da evcil hayvanı olanlar için tüy probleminden kurtulmak için tek ihtiyacınız olan şey bir bulaşık süngeri! 

çamaşır makinesinde kıl tüy problemi

Çamaşır makinesinde biriken kıl ve tüy görüntü olarak rahatsız etmesinin yanında çamaşır makinesi filtresini tıkayarak makineye de zarar verebiliyor. Bulaşık süngerini makineye atarak kıl ve tüylerin toplanmasını sağlayabilirsiniz. Yıkama yapılırken sünger kıl ve tüyleri sünger çeker. Yumuşak ve delikli bir sünger tercih edebilirsiniz. Daha sonra sünger içindeki kıl ve tüyleri temizleyebilirsiniz. Ancak bu yöntemi uygularken bulaşık süngerinin temiz olmasına dikkat etmeniz gerekiyor. Sünger suyla ıslatılır ve fazla suyu sıkılarak makineye atılır ve çamaşırlarla birlikte çalıştırılır. Bu şekilde çamaşır makinesinin ve çamaşırların üstünde biriken kıl ve tüy sünger tarafından toplanır.