DOLAR
34,09 0%
EURO
38,04 0%
ALTIN
2.874,38 0%
BITCOIN
2.146.356,79 0,29%

Çalışana 25.500 TL'lik destek! İmzalar atıldı 15'i gelmeden ödenecek

2017 senesinden beri promosyonlar dikkatleri üzerine toplarken, gerek emekli gerekse de çalışan bu haktan faydalanıyor Kurum ve kuruluşların dışında belli başlı sayıdan fazla olan özel şirketler için de promosyon ihaleleri düzenleniyor.

Yayın Tarihi: 31.05.2024 11:52
Güncelleme Tarihi: 31.05.2024 11:52

Çalışana 25.500 TL'lik destek! İmzalar atıldı 15'i gelmeden ödenecek

Enflasyon rakamları ay ay yükseliyor. Geçtiğimiz seneye nazaran artış biraz daha sınırlı olsa da Ocak ayı zamlı maaşları bu oranın artması sebebiyle erimeye devam ediyor. Bu kapsamda gerek emekli gerekse de çalışan maaşlarına ek olarak sunulan her ödemeyi yakından takip ediyor. Emekli Temmuz ayı zammını merakla beklerken, memur harici diğer bireylere herhangi bir zam uygulamasının devreye girmeyecek olması kara kara düşündürüyor. Bu kapsamda ek olarak sunulan fırsatlar ya da müjdeler yakından takip ediliyor. 2017 senesinden beri promosyonlar dikkatleri üzerine toplarken, gerek emekli gerekse de çalışan bu haktan faydalanıyor Kurum ve kuruluşların dışında belli başlı sayıdan fazla olan özel şirketler için de promosyon ihaleleri düzenleniyor. 

TL

BELEDİYE PROMOSYONLARI

Seçim sonrasında belediye promosyonları ile alakalı görüşmeler hız kazanarak imzalanmaya devam ediyor. Çalışanın refahını en fazla sağlayacak banka ile sözleşme imzalanırken, atılan imzalar sonrasında kamuoyuna gün gün bilgilendirme de yapılıyor. Maaş, ikramiye ve diğer ödemelerinin yapılabilmesi adına düzenlenen toplantılar ile bilgilendirme de devam ediyor. 

ÇAYCUMA BELEDİYESİ PROMOSYON İMZASI

Sabah sabah varılan muatabakat ile alakalı olarak açıklama yapıldı. Çaycuma Belediyesi tarafındna maaş bankasının belirlenmesi adına başlatılan promosyon ihalesinde en yüksek tutar 25.500 TL olarak açıklandı. Çaycuma Belediyesi ÇAYBEL çalışanları adına sabah saaylerinde düzenlenen ihalede bir çok banka söz sahibi olurken Yapı ve Kredi Bankası verdiği tutar ile yüzlerce işçinin maaş bankası olmaya hak hazandı. 

tll

ÇAYBEL Genel Müdürü Cemal Özkan ile Yapı Kredi Bankası yetkilileri arasında varılan utabakat sonrasında imzaların atılması ile birlikte müjde Özkan tarafından çalışana duyuruldu. Çalışan başına 25.500’er lira promosyon ödeyecek olan Yapı Kredi Bankası bu kapsamda toplam olarak 7 milyon 854 bin liralık bir bütçe ayırmak durumunda kalacak.