DOLAR
34,04 -0,19%
EURO
37,91 -0,12%
ALTIN
2.828,78 -0,25%
BITCOIN
2.000.373,57 -1,81%

Bu Hafta Vizyona Girecek 8 Yeni Film

Bu hafta Türkiye'de toplamda 8 film vizyona girecek. İlişkilerden korkuya, animasyondan gerilime geniş bir yelpaze sunuluyor.

Yayın Tarihi: 08.08.2024 13:18
Güncelleme Tarihi: 08.08.2024 13:18

Bu Hafta Vizyona Girecek 8 Yeni Film

Bu Hafta Vizyona Girecek Filmler

Bu hafta, Türkiye'deki sinema salonlarında toplamda 2 yerli ve 8 yeni film gösterime girecek.

1. New York'ta Bir Gece

Dakota Johnson ve Sean Penn'in başrollerini paylaştığı "New York'ta Bir Gece", bir takside geçen ve ilişkiler üzerine derinlemesine sohbetlerden oluşuyor.

Yönetmenliğini Christy Hall üstlendiği film, John F. Kennedy Havaalanı'ndan Manhattan'a gitmek için taksiye binen bir kadının taksi şoförüyle olan derin sohbete odaklanıyor.

2. Borderlands

Uluslararası üne sahip video oyunu serisi "Borderlands"dan uyarlanan film, terkedilmiş Pandora gezegeni'nde önemli bir hazinenin peşindeki avcıların macerasını konu alıyor.

Filmin kadrosunda Cate Blanchett, Kevin Hart, Jack Black gibi ünlü isimler yer alıyor. Yönetmenliği ise Eli Roth üstleniyor.

3. Sonsuza Kadar Kaçamazsın

Gerilimseverler için ideal bir yapım olan "Sonsuza Kadar Kaçamazsın", J.K. Simmons ve Fernanda Urrejola gibi oyuncuların performansıyla dikkat çekiyor.

Yönetmen Michelle Schumacher filmin konusunu, geçmişte yaşanan bir trajedi nedeniyle anksiyete yaşayan bir genç kızın ormanda karşılaştığı ölümcül bir tehdit sonrası verdiği hayatta kalma mücadelesini işliyor.

4. Asansör Oyunu

Gerilim dalındaki bir diğer film "Asansör Oyunu", Rebekah McKendry tarafından yönetildi. Film, şehir efsaneleri araştıran bir grup gencin başına gelen ilginç olayları anlatıyor.

5. Neredeyse Maço

Romantik komedi tutkunları için "Neredeyse Maço" vizyona girecek. Dastan Orazbekov ve Zhanna Kuanysheva gibi isimler filmde başrolleri paylaşıyor.

Kazakistan yapımı bu hikaye, Amerika'da çalışmayı bekleyen bir gencin evlenme şartı karşısında yaşadığı zorlukları konu alıyor.

6. İnziva

Atilla Özyüksel'in yönettiği yerli korku filmi "İnziva", bir çağrı merkezinde çalışan genç bir kızın yaşadığı paranormal olayları ele alıyor.

7. El Fecr

Birleşik Krallık ve Endonezya ortak yapımı olan "El Fecr", Helfi C.H. Kardit tarafından çekildi ve bu hafta korku severler için öne çıkıyor.

8. Kaptan Pengu ve Arkadaşları 4: Buzuldaki Sır

Bir animasyon klasiği olarak "Kaptan Pengu ve Arkadaşları 4: Buzuldaki Sır", Ali Karaçam'ın yönetmenliğinde izleyiciyle buluşacak.

Serinin bu dördüncü filmi, tatil köyüne dönüşen ormanda geçen maceralar ile dolu.