Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Bu formülle bir gecede ayağa kalkmak garanti! Ne öksürük kalıyor ne de balgam...

Özellikle kış mevsimlerinde kendini gösteren, bir türlü dinmek bilmeyen öksürüğe ve balgama bomba formül bulundu. Bu besinleri bir araya getirdiğinizde resmen şifa reçetesi olacak.

Yayın Tarihi: 10.12.2023 15:03
Güncelleme Tarihi: 10.12.2023 15:03

Bu formülle bir gecede ayağa kalkmak garanti! Ne öksürük kalıyor ne de balgam...

Kış mevsiminin kendini gösterdiği bu soğuk günlerde, hastalıklarda giderek artmaya devam ediyor. Nedense nezle, grip gibi soğuk algınlığı hastalıkları yetmezmiş gibi bir de balgam ve öksürük sorunu ortaya çıkıyor. Hal böyle olunca öksürük şurupları ya da pastil gibi ürünlerde sıklıkla tüketilmeye başlandı. Bunların yanı sıra doğanın bize sunmuş olduğu şifalı bitkiler sayesinde balgam ve öksürüğe çabucak şifa bulunacak formül de açıklandı.

Kolaylıkla hazırlayabilecek olduğunuz bu güçlü karışım ile birlikte akciğerde birikmiş olan balgamı söküp atmanız ve rahat nefes almanız mümkün. Dinmek bilmeyen öksürüğünüze bu güçlü formül ile son verebilirsiniz. İçerdiği güçlü özellikleri sayesinde bağışıklık sistemine de güç katan ve hastalık semptomlarını en aza indirgeyen bu kürü hemen denemelisiniz!

BALGAM SÖKTÜRÜCÜ KÜR MALZEMELERİ

  • 3 diş sarımsak
  • 1 adet limon
  • 1 çay kaşığı ölçüsüne toz zencefil
  • 1 tatlı kaşığı ölçüsünde toz tarçın
  • 4 yemek kaşığı ölçüsünde bal
  • 4 adet karanfil
  • 1 adet kuru soğan
  • 2 su bardağı ölçüsünde su

BALGAM SÖKTÜRÜCÜ KÜR

BALGAM SÖKTÜRÜCÜ KÜR TARİFİ

  1. İlk etapta uygun bir tencerenin içersinde su kaynatın.
  2. Hemen ardından sarımsak ve soğanları ince ince doğrayın ve kaynayan suyu bir kase içerisine alın.
  3. Doğramış olduğunuz soğan ve sarımsağı kaynamış suyun içersine ilave edin. s
  4. Su soğuyana kadar ise bu şekilde suyun içersinde bekletin.
  5. Su soğuduktan sonra sarımsağı ve soğanını çıkartın. Ardından bir kavanozun içerisine bu suyu koyun ve içersinde zencefil tozu, limon, tarçın ve balı ekleyin.
  6. Daha sonra karanfillerinizi toz haline getirdikten sonra karışımın içersine atın.
  7. Bütün malzemeleri güzelce karıştırdıktan sonra kavanozun kapağını kapatıp çalkalayın. 
  8. Hazırladığınız bu kavanozdaki kürü bir hafta boyunca rahatlıkla tüketebilirsiniz. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa tok karnına bir yemek kaşığı tüketmeyi kesinlikle ihmal etmeyin.