DOLAR
34 0%
EURO
37,86 0%
ALTIN
2.822,15 0%
BITCOIN
1.969.375,11 0%

Bu bankada hesabı olanlar çok şanslı! Az önce duyuruldu: 12 ay tek kuruş ücret alınmayacak

İş Bankası ücretsiz işlem müjdesini duyurdu! İşte bilmeniz gerekenler...

Yayın Tarihi: 01.03.2024 19:05
Güncelleme Tarihi: 01.03.2024 19:05

Bu bankada hesabı olanlar çok şanslı! Az önce duyuruldu: 12 ay tek kuruş ücret alınmayacak

İş Bankası, müşterilerini sevindirecek bir kampanya başlatarak, "Müşteri Olmak İstiyorum" özelliği ile İşCep üzerinden bankaya katılanlara 1 yıl süresince ücretsiz işlem imkanı tanıdığını duyurdu.

Bankadan yapılan açıklamada, kampanyaya dahil olan müşterilerin, 1 yıl boyunca ücretsiz havale ve EFT işlemleri gerçekleştirebileceği belirtildi. Bu avantajdan faydalanmak isteyenler, İşCep'te bulunan "Müşteri Olmak İstiyorum" seçeneği ile kolayca İş Bankası müşterisi olabilecekler.

Ancak, kampanya bazı sınırlamalara tabi tutulmuş durumda. Bir seferde en fazla 211.100 TL'yi kapsayan işlemler istisna kapsamında yer alacak. Mesai dışı FAST işlemleri ve tatil günlerinde yapılan EFT/FAST işlemleri bu avantajdan faydalanamayacak.

iş bankası

Ayrıca, İşCep üzerinden müşteri olunmasını takiben 7 iş günü içinde istisna tanımlamaları gerçekleştirilecek. İşCep ve İnternet Şubesi üzerinden gerçekleştirilecek işlemlerde geçerli olan bu kampanya, müşterilere daha hızlı ve pratik bir bankacılık deneyimi sunmayı amaçlıyor.

İş Bankası, bu kampanya ile müşterilerine ekonomik açıdan önemli bir avantaj sunarken, aynı zamanda dijital bankacılık hizmetlerini kullanarak işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirmelerini sağlıyor.