Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Borusan 80. Yılını Ödüllerle Taçlandırdı

Borusan, 80. yılını sürdürülebilir projeleriyle elde ettiği ödüllerle kutluyor. Nursel Ölmez Ateş'in açıklamaları dikkat çekti.

Yayın Tarihi: 26.07.2024 11:36
Güncelleme Tarihi: 26.07.2024 11:36

Borusan 80. Yılını Ödüllerle Taçlandırdı

Borusan, 80. Yıl Dönümünü Ödüllerle Kutluyor

Borusan Grubu, köklü geçmişinin getirdiği tecrübelerle 80'inci yıl dönümünü kutluyor. Şirket, sürdürülebilirlik ve toplumsal fayda ilkelerini temel alarak hayata geçirdiği projelerle uluslararası alanda birçok ödül kazanmanın haklı gururunu yaşıyor.

Ödüllerle Taçlandırılan Projeler

Borusan, Golden Bridge Awards etkinliğinde "Avrupa-Orta Doğu-Afrika’da Yılın Kurumsal Sosyal Sorumluluk Programı" kategorisinde altın ödül aldı. Aynı zamanda, deprem bölgesindeki halkın ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla geliştirdiği "Sinemasal Akademi Borusan Defne Kampüsü" projesi, "Yılın Yardımsever Şirketi" kategorisinde gümüş ödüle layık görüldü.

Sürdürülebilirlik Hedefleri

Ayrıca, "Umut Pina" projesiyle su altında ve karada yaşam kategorisinde gümüş ödül kazanarak Pinna nobilis türünün korunmasına katkıda bulundu. Bu projeler, Borusan’ın sürdürülebilirlik alanındaki kararlılığını ve çevre dostu çalışmalarını gözler önüne seriyor.

Nursel Ölmez Ateş'in Değerlendirmesi

Borusan Holding İnsan, İletişim ve Sürdürülebilirlik Grup Başkanı Nursel Ölmez Ateş, bu yılki kutlamalarla ilgili olarak, "Biz Aslında Daha Yeni Başladık" diyerek 80. yaşlarını kutladıklarını belirtti. Ateş, sürdürülebilirlik ve toplumsal fayda konusundaki sarsılmaz bağlılıklarının bir göstergesi olarak aldıkları ödüllerle gurur duyduklarını ifade etti.

Ateş, "Bu ödüller sadece birer başarı göstergesi değil, aynı zamanda topluma ve çevreye değer katan bir kurum olduğumuzun somut kanıtıdır. Köklü geçmişimizden aldığımız güçle gelecekte de aynı ideale ulaşmak için 200 yıl ve ötesinde bir grup olma hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz." dedi.