Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 -0,25%
EURO
35,13 0,03%
ALTIN
2.436,15 -0,08%

Borçlulara ING Bank'tan müjde! 100.000 TL acil borç kapatma kredisi verilecek

Borcunuz varsa bu haberi kesinlikle kaçırmayın! ING'den yüzleri güldürecek kampanya geldi! Detaylar haberimizde.

Yayın Tarihi: 29.06.2024 15:16
Güncelleme Tarihi: 29.06.2024 15:16

Borçlulara ING Bank'tan müjde! 100.000 TL acil borç kapatma kredisi verilecek

ING Bank, borç transferi kredisi kampanyası ile müşterilerine 100 bin liraya kadar borçlarını kapatma fırsatı sunmakta. Peki borç transferi kredileri için hangi faiz oranı ve vade seçenekleri mevcut? Tüm detaylara haberimizi okuyarak ulaşabilirsiniz.

ING BANK'TAN BORÇ TRANSFERİ KREDİSİ

Türkiye'de mali ihtiyaçlar ve borç yönetimi, özellikle ekonomik değişim zamanlarında halk için önemli konulardır. Bu bağlamda ING Bank'ın sunduğu borç birleştirme kredileri, borç yükünü azaltmak ve finansal esneklik kazanmak isteyenler adına dikkate değer bir seçenektir. ING Bank, Borç Transferi Kredisi Kampanyası ile müşterilerine 100 bin liraya kadar borçlarını kapatma fırsatı sunmakta. Faiz oranları yüzde 3,69'dan başlayan kampanya, 3 ile 36 ay arasında değişen vade seçenekleri ile göz boyuyor. Bu kredi ile birden fazla bankanın mevcut borçları tek çatı altında toplanıp yönetilebiliyor ve borçlarınızı daha uygun şartlarda ödemenize olanak sağlanıyor. Kredi promosyonun ayrıntılarına baktığınızda idari ücretin kredi tutarının 5/1000'i olduğunu, aylık sözleşme faiz oranının ise yüzde 3,69 ile yüzde 8,99 arasında değiştiğini göreceksiniz. Promosyondan faydalanmanız için güncel Findeks kredibilitenizi de bilmeniz gerekmektedir. ING müşterileri mobil uygulama ya da internet sitesi aracılığıyla rahat bir şekilde başvuru yapabilirken, müşteri olmayanlara da kredi onayından sonra şubeye gitmeden evraklarını kuryeyle tamamlama seçeneği sunulmakta. Borç transfer kredileri, özellikle gelir-gider dengesizliği yaşayan ve birden fazla kredide ödeme yapmakta zorlanan kişilere finansal anlamda rahatlama sağlıyor.

ING Bank'tan Müjde

ING Bank, bu kredi paketiyle müşterilerinin finansal yükünü hafifletmeyi ve daha uygun ödeme planları sunmayı hedefliyor. Bu promosyon 30 Haziran 2024 tarihine kadar geçerlidir ve belirli koşullara tabidir. Bu tarihe kadar başvuruların eksiksiz olarak tamamlanması ve gerekli koşulların sağlanması gerekiyor. Daha fazla bilgi almak ve borç transferi kredisine başvurmak için ING Bank'ın resmi web sitesini ziyaret edin ya da yerel şubenizle iletişime geçin. ING Bank'ın borç yapılandırma kredileri, borcunu daha yönetilebilir duruma getirebilmek adına uygun seçenek oluşturuyor. Ancak her finansal üründe olduğu gibi bu kredinin de kişisel finansal durumunuza ve ihtiyaçlarınıza uygun olup olmadığını değerlendirmek için profesyonel bir finansal danışmana danışmanızı öneririz. Bu, ING Bank Borç Transferi Kredileri hakkında genel bilgi sağlamayı amaçlamaktadır ve mali tavsiye olarak değerlendirilmemelidir. Kredi şartları ve faiz oranları gibi finansal ayrıntılar zamanla değişebilir. Bundan dolayı güncel bilgiler için lütfen ING Bank'ın resmi kaynaklarına başvurun.