DOLAR
34,15 -0,03%
EURO
38,13 0,13%
ALTIN
2.913,93 0%
BITCOIN
2.202.171,07 2,01%

Bolu'da Yıldırım Düşmesi Sonrası Yangın

Bolu'da yıldırım düşmesiyle çıkan yangın kontrol altına alındı, 3 kadın hastaneye kaldırıldı.

Yayın Tarihi: 11.09.2024 21:08
Güncelleme Tarihi: 11.09.2024 21:22

Bolu'da Yıldırım Düşmesi Sonrası Yangın

Bolu'da Yıldırım Düşmesi Sonucu Yangın Çıktı

Bolu'nun Kültür Mahallesi'nde, Fidan Sokak üzerindeki 3 katlı bir apartman, yıldırım isabet etmesi nedeniyle yangın tehlikesi ile karşılaştı.

Yangın Kontrol Altına Alındı

Olayın hemen ardından, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin hızlı müdahalesi ile yangın, apartmanın alt katlarına ve çevredeki binalara sıçramadan kontrol altına alındı.

Taraflar Arasında Gerginlik

Yangının yangın daha büyümeden söndürülmesine rağmen, bazı apartman ve mahalle sakinleri itfaiyenin geç geldiğini ve müdahalenin yetersiz olduğunu öne sürdü. Bu durum itfaiye personeli ile sakinler arasında arbede yaşanmasına neden oldu. Polis ekipleri ise tarafları yatıştırmak için uzun süre çaba sarf etti.

Sağlık Durumu İyi Olmayan Kadınlar Hastaneye Kaldırıldı

Olay sırasında apartmanda bulunan 3 kadın, kendilerini iyi hissetmediklerini belirterek hastaneye kaldırılma talebinde bulundu. Ambulansla Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne sevk edilen kadınların sağlık durumları hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.