DOLAR
34,16 0%
EURO
38,11 0%
ALTIN
2.913,97 0%
BITCOIN
2.243.159,78 -0,03%

Bodrum'da olaylı gece! İş insanı Kaya Sabancı saldırıya uğradı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, ünlü iş insanı Kaya Sabancı darbedilerek hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yayın Tarihi: 21.06.2024 09:54
Güncelleme Tarihi: 21.06.2024 09:54

Bodrum'da olaylı gece! İş insanı Kaya Sabancı saldırıya uğradı

KAYA SABANCI'YA SALDIRI

Muğla'nın Bodrum ilçesi Göltürkbükü Mahallesi'nde bulunan lüks bir sitede yaşayan 71 yaşındaki iş insanı Kaya Sabancı, bir restoran açılışında saldırıya uğradı. İddiaya göre, site sahibinin korumaları tarafından darbedilen Sabancı, olayın ardından hemen hastaneye kaldırıldı. Sağlık ekiplerinin müdahalesiyle özel bir hastaneye götürülen Sabancı'nın sol gözüne darbe aldığı ve hastanede gözlem altında tutulduğu belirtildi.

AVUKATI AÇIKLAMA YAPTI

Sabancı'nın avukatı Ömer Reşat Kayran, hastane bahçesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, müvekkilinin daha önce site sahibiyle aralarında husumet bulunduğunu ve yaşanan kavganın bu nedenle çıktığını ifade etti. Kayran, olayla ilgili olarak hukuki yollara başvuracaklarını ve şikayetçi olacaklarını söyledi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Sabancı'ya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, ünlü iş insanını ambulansla en yakın özel hastaneye kaldırdı. Hastanede yapılan incelemelerde, Sabancı'nın sol gözüne ciddi bir darbe aldığı ve durumunun yakından takip edildiği öğrenildi.

Bodrum'da yaşanan bu olaylı gece, emniyet güçlerinin de dikkatini çekti. Olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı ve saldırıya karışan kişilerin tespit edilmesi için çalışmalar hızlandırıldı.